Γενέθλια έχει ο «Παραπολιτικά» 90,1, με τον σταθμό να κλείνει τα 10 χρόνια λειτουργίας και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να παίρνει τηλέφωνο στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, για να ευχηθεί τα καλύτερα και να έχει πάντα επιτυχίες.

Με τη συζήτηση με τους παρουσιαστές να γίνεται σε χαλαρό ύφος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ερώτημα για το πού έμαθε πως ο σταθμός γιορτάζει τα γενέθλιά του, απάντησε... αφοπλιστικά: «Αφού λέμε ότι είμαι φυτευτός της CIA, όλα τα μαθαίνω».

Στο τηλεφώνημα-έκπληξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε... αιχμηρά, με αναφορά στον χαρακτηρισμό «μάπας» που του απέδωσε χθες, και τον οποίο πήρε πίσω στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Τόσο μάπας που είμαι, τα πάντα γίνονται», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όταν, δε, του έγινε αναφορά πως ο υπουργός Υγείας ανακάλεσε, είπε πως «αυτός λέει ότι δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη», λέγοντας πως «αυτά τα πράγματα δεν παίρνονται πίσω».

Στη συνέχεια της κουβέντας, δε, αναφέρθηκε και ο Τάιλερ, με τον Κασσελάκη να λέει και πάλι με εμφανή δόση χιούμορ πως «ως Αμερικανός υπήκοος έχει συνταγματική προστασία από τις παρακολουθήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών».

Κλείνοντας, έδωσε την υπόσχεση πως θα κανονίσει συνέντευξη με τους δημοσιογράφους της εκπομπής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 22-05-24