Περιοδεία στη Χίο πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Πέτρος Μπελέρης έχοντας στο πλευρό του τον Νότη Μηταράκη.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ενώ η παρουσία του υιού του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ συσπείρωσε τους φίλους της κεντροδεξιάς παράταξης του νησιού, έβαλε σε μπελάδες το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό γιατί ΠΑΣΟΚοι έσπευσαν να κατηγορήσουν το δήμαρχο Χίου, Γιάννη Μαλαφή, που «τόλμησε» να δει τον «ακροδεξιό» γιο του Φρέντη Μπελέρη.

Από την πλευρά του, ο Μαλαφής δεν έμεινε άπραγος προχωρώντας σε μια ανακοίνωση-άδειασμα, που ούτε λίγο ούτε πολύ τους κάλεσε να αποφασίσουν τι θέλουν, καθώς άλλα λέει η κεντρική γραμμή του κόμματός τους και άλλα αυτοί. 

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Στη Χίο, όπως μαθαίνουμε, περιόδευσε ο υιός του υποψήφιου ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, τη Δευτέρα, έχοντας στο πλευρό του τον «γαλάζιο» βουλευτή Νότη Μηταράκη. Αυτόν τον άγιο άνθρωπο, που εσχάτως περιμένει πώς και πώς τον ανασχηματισμό, μήπως και ξαναγίνει υπουργός. Το ενδιαφέρον είναι ότι, ενώ η παρουσία του συσπείρωσε τους φίλους της κεντροδεξιάς παράταξης στο νησί, έβαλε σε μπελάδες το ΠΑΣΟΚ. Και αυτό γιατί ΠΑΣΟΚοι έσπευσαν να κατηγορήσουν το δήμαρχο Χίου, Γιάννη Μαλαφή, που «τόλμησε» να δει τον «ακροδεξιό» υιό Μπελέρη. Ακόμα καλύτερη, όμως, ήταν η ανακοίνωση-άδειασμα του δημάρχου, που ούτε λίγο ούτε πολύ τους κάλεσε να αποφασίσουν τι θέλουν, καθώς άλλα λέει η κεντρική γραμμή του κόμματός τους και άλλα αυτοί. Και μ’ αυτά και μ’ εκείνα, μας θύμισε κι εμάς πόσες κυβιστήσεις έχει κάνει το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη στο ζήτημα Μπελέρη…