Το «παρών» σε ένα πολυτελές δείπνο με οικοδεσπότη τον επιχειρηματία, Ανδρέα Μάνεσση, ιδιοκτήτη του Manessis Travel, έδωσε ο νέος σύμβουλος επικοινωνίας του Στέφανου Κασσελάκη, Άρης Σπηλιωτόπουλοςτη στιγμή που τα κόμματα έχουν ανοίξει στο φουλ τις μηχανές εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανήρτησε χθες Τρίτη (21.05.2024) στο προφίλ του στο Ιnstagram story με ενσταντανέ από το δείπνο, στο οποίο είχαν λάβει πρόσκληση πρόσωπα από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Αντριάννα Παρασκευοπούλου, η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού και ο πρώην παίχτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος , ενώ στη συνέχεια στην παρέα τους προστέθηκε ο τραγουδιστής Νικηφόρος.


Ποιοι πήγαν στο χλιδάτο δείπνο με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο - Τι έφαγαν 

Οι επίσημοι καλεσμένοι γεύτηκαν πλούσια εδέσματα, όπως κροτίδες με κρέμα σεράνο, μπλε καβούρι και χαβιάρι. Το πολυτελές δείπνο, όπως φαινόταν στα βίντεο που είχε ανεβάσει αρχικά ο κ. Μάνεσης και στη συνέχεια κατέβηκαν, είχαν επιμεληθεί δύο σεφ. Παρουσιάζοντας το πιάτο με το μπλε καβούρι ο ένας εκ των δύο σεφ εξήγησε ότι «στη βάση του έχει μους αβοκάντο ελαφρώς πικάντικη, από πάνω έχουμε μπλε καβούρι μαγειρεμένο με λεμόνι και πένες από καπνιστό ελαιόλαδο» με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να σχολιάζει «όλα αυτά σε ένα πιάτο». Ακολούθησε το επιδόρπιο στο οποίο συμπεριελήφθηκε μια ιδιαίτερη πάβλοβα που απαίτησε... λεπτούς χειρισμούς από τον δημιουργό της.

Το κέφι στην παρέα ήταν ανεβασμένο και αν και το δείπνο είχε ετοιμαστεί αρχικά για 12 άτομα τελικά παρακάθησαν 18, όπως με χιούμορ εξηγούσε ο ιδιοκτήτης του πασίγνωστου ταξιδιωτικού πρακτορείου στα story που είχε αρχικά ανεβάσει. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον αττικό ουρανό.

Δείτε εικόνες

deipno-spiliotopoulos_jpg
deipno-spiliotopoulos-manessis_jpg