Έντονο κομματικό πρόσημο, έχει αποκτήσει η υποψηφιότητα του Βασίλη Κοντοζαμάνη αφού, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, τη στηρίζουν πολλά κομματικά στελέχη.

Ο πρώην υφυπουργός Υγείας έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια αρκετές καρτέλες από κομματικά ένσημα, γεγονός που δημιουργεί μια οικειότητα στα κομματικά στελέχη για να τον «σταυρώσουν». Εκτός αυτού, ο Κοντοζαμάνης απολαμβάνει της στήριξης πλειάδας υπουργών, όπως του Μάκη Βορίδη, και των από χρόνια φίλων και συνεργατών του, Κωστή Χατζηδάκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Σοφίας Ζαχαράκη, Δόμνας Μιχαηλίδου και του Θάνου Πλεύρη.

Σε γενικές γραμμές, ο Κοντοζαμάνης μπορεί και να είναι ο υποψήφιος με τους περισσότερους υποστηρικτές από την κομματική οργάνωση.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Αν τώρα μου ζητούσατε να σας κάνω μια πρόβλεψη σε σχέση με την έκπληξη των εκλογών, ανεπιφύλακτα θα στοιχημάτιζα υπέρ της εκλογής του παλιού υφυπουργού Βασίλη Κοντοζαμάνη. Αν κρίνω από τα όσα φτάνουν στ΄ αυτιά μου, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έχει αποκτήσει έντονο κομματικό πρόσημο, αφού, όπως μαθαίνω, τη στηρίζουν πολλά (μα πάρα πολλά) κομματικά στελέχη. Βλέπετε, το παλικάρι έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια αρκετές καρτέλες από κομματικά ένσημα, γεγονός που, όπως και να το κάνουμε, δημιουργεί μια οικειότητα στα κομματικά στελέχη για να τον «σταυρώσουν». Και φυσικά ουδείς παραβλέπει το γεγονός ότι απολαμβάνει της στήριξης πλειάδας υπουργών, όπως του κουμπάρου του, Μάκη Βορίδη, και των από χρόνια φίλων και συνεργατών του, Κωστή Χατζηδάκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Σοφίας Ζαχαράκη, Δόμνας Μιχαηλίδου και φυσικά του Θάνου Πλεύρη. Σε γενικές γραμμές, ο Κοντοζαμάνης, αθόρυβα και κινούμενος κάτω από τα ραντάρ, ενδεχομένως και να είναι ο υποψήφιος με τους περισσότερους υποστηρικτές από την κομματική οργάνωση. Μιλάμε για την απόλυτη (πολιτική) ποντικομαμή!