Σαν κανονικό Ολυμπιονίκη υποδέχθηκε χθες τον Νίκο Χαρδαλιά η διοίκηση του ΟΑΚΑ στην τελετή για την έναρξη του έργου εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων, ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ως εθιμοτυπικό δώρο, ο συντονιστής γενικός διευθυντής του γηπέδου, Κωνσταντίνος Χαλιορής, έδωσε στον περιφερειάρχη Αττικής ένα σκίτσο, που τον δείχνει να τρέχει… κατοστάρι, φορώντας στολή εργασίας, μέσα στους χώρους του ΟΑΚΑ.


nikos_xardalias_oaka_1


Όπως υπογραμμίζει το Big Mouth του powergame.gr, με το συγκεκριμένο έργο «ξεκόλλησαν» οι διαδικασίες για την αντικατάσταση των ταρτάν, των στεγάστρων και της περίφραξης του ΟΑΚΑ, που είχαν αφεθεί στην τύχη τους μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Είχα μέρες να ασχοληθώ με τον πολυαγαπημένο μου περιφερειάρχη Χαρδαλιά. Ψάχνοντας στα μουγκά, τον εντόπισα σαν τον Γιουσέιν Μπολτ, που… τρέλαινε τα χρονόμετρα, κάπου εκεί στο ΟΑΚΑ, όπου η διοίκηση του γηπέδου τον υποδέχτηκε σαν κανονικό Ολυμπιονίκη στη χθεσινή τελετή για την έναρξη του έργου εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων, ύψους 5,7 εκατ. ευρώ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Ως εθιμοτυπικό δώρο, ο συντονιστής γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ (και φίλος μου), Κωνσταντίνος Χαλιορής, έδωσε στον περιφερειάρχη ένα σκίτσο, που τον δείχνει να τρέχει… κατοστάρι, φορώντας στολή εργασίας, μέσα στους χώρους του ΟΑΚΑ. Κάτι που, αν το καλοσκεφτεί κανείς, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, καθώς με το συγκεκριμένο έργο «ξεκόλλησαν» οι διαδικασίες για την αντικατάσταση των ταρτάν, των στεγάστρων και της περίφραξης του ΟΑΚΑ, που είχαν αφεθεί στην τύχη τους μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Με απλά λόγια, με τα λεφτά της Περιφέρειας και την τρεχάλα του Χαρδαλιά, το Ολυμπιακό Στάδιο από ερείπιο γίνεται και πάλι σημείο αναφοράς.