Τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο, την Τετάρτη (23/05).

Ο υπουργός Υγείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες, σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Στο πλαίσιο της προεκλογικής μας εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές βρέθηκα χθες σε περιοδεία στη Νέα Ιωνία και στο Ηράκλειο Αττικής. Με συνόδευσε ο επικεφαλής της Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Ηρακλείου κ. Παπαδημητρίου, ο πρώην υπ. Βουλευτής Β. Τομέα κ. Κουτσογιαννάκης και πολλά μέλη της ΔΗΜΤΟ.

Η περιοδεία ξεκίνησε με επίσκεψη στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας/Νέας Φιλαδελφείας/Νέας Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ όπου λάβαμε την Ευλογία του.
Στην συνέχεια πήγαμε στο προεκλογικό μας περίπτερο στο Ηράκλειο και βόλτα στα γύρω μαγαζιά.
Μετά επισκεφθήκαμε τον Ι. Ν. του Αγίου Λουκά της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας καθώς στο Ηράκλειο υπάρχει από τον 19ο αιώνα σημαντική Κοινότητα Καθολικών. Μετά πήγαμε στην Παναγία του Πρασίνου λόφου και επισκεφθήκαμε τον χώρο του συσσιτίου και των μαθημάτων στην Κοινότητα.
Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος τελικά για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών».

Δείτε την ανάρτηση: