Εκ νέου απάντηση για το πολυτελές δείπνο, στο οποίο ήταν καλεσμένος, έδωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο συνεργαζόμενος πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη και στρατηγικός αναλυτής Άρης Σπηλιωτόπουλος επανήλθε για διευκρινίσεις, μετά τις σοβαρές διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση με το δείπνο... «Βερσαλλιών» για αριστερούς. 

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: «Όταν είσαι καλεσμένος δεν γνωρίζεις το μενού. Με ευκολία θα μπορούσαμε να φάμε φασολάδα με ρέγγα, φακές αν είχε σερβιριστεί, χορταρικά που προτιμώ γιατί είμαι vegan. Όλοι μας, κι εγώ και η κ. Μπεκατώρου και ο κ. Λαζόπουλος δεν έχουμε δυσκολία να φάμε φασολάδα. Πηγαίνεις για τον εορτάζοντα ή για τους νεόνυμφους. Αν πάω σούπερ μάρκετ και χαλάσω χρήματα για τέτοια προϊοντα ίσως να επικριθώ. Κι εκεί ίσως να υπάρχει μια δικαιολογία. Εγώ ήπια, ήπια ταπεινά ποτά, δεν σερβιρίστηκε σαμπάνια».

Υπενθυμίζεται πως οι εικόνες από εκλεκτό χαβιάρι και μπλε καβούρι δεν έκαναν καλή εντύπωση, ενώ από τη φωτογραφία του συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι στο εν λόγω δείπνο παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, ο Λάκης Λαζόπουλος, η δημοσιογράφος Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, η δημοσιογράφος Βασιλεία Ζερβού κ.ά.

Τέλος, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να ποινικοποιηθεί η κοινωνικότητα. Μη φτάσουμε στο σημείο να ρωτάμε "τη φαγητό θα σερβίρεις" για να μη βγω στα σάιτ».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1guj1uc3y1l)