Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» στο Action24.

*Διαβάστε εδώ: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέφανο Κασσελάκη: "Ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα τραγουδήσει σε ένα γάμο που δεν έχουμε προσκληθεί"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.


Στέφανος Κασσελάκης: Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τις γυναίκες

Σε ερώτηση για το εάν έχει μετανιώσει για κάποιες από τις δηλώσεις του, ο Στέφανος Κασσελάκης παραδέχτηκε: «Προφανώς και έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα. Κοιτάξτε, έχω μετανιώσει πολύ γι’ αυτό το οποίο είχα πει χαλαρά σε μια συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη περί δύο παιδιών αρσενικού γένους. Όταν στην πραγματικότητα δεν είναι καν κάτι το οποίο το πίστευα τότε ή τώρα. Ήταν κάτι, το οποίο είπα λανθασμένα σε μια χαλαρή στιγμή σαν κάτι το οποίο είναι παρόμοιο με την εμπειρία τη δική μου και του Τάιλερ με τα αδέλφια μας».

«Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τις γυναίκες και εξάλλου δεν είναι αυτό το οποίο θα κάναμε και στην πράξη. Άρα αυτό το μετανιώνω, γιατί δεν ανταποκρίνεται στο ποιος είμαι», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ggea6o659l)