Την ενόχλησή του για την παρουσία της περιφερειακής του συμβούλου, Μαίρης Κουρή, φέρεται να εκφράζει το περιβάλλον του Νίκου Χαρδαλιά, στο υπερπολυτελές δείπνο... για αριστερούς με τις ιδιαίτερες γαστριμαργικές επιλογές, όπως χαβιάρι, μπλε καβούρι και κροτίδες σεράνο, στο οποίο έδωσε το παρών ως καλεσμένος ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Το περιβάλλον του Νίκου Χαρδαλιά σημείωνε με νόημα ότι η υπερβολή στις δημόσιες εμφανίσεις είναι κάτι που απεχθάνεται ο Περιφερειάρχης Αττικής και έχει διαμηνύσει προς όλους ότι αναμένει χαμηλών τόνων συμπεριφορές.

Δείτε ακόμα: Άρης Σπηλιωτόπουλος: Σε χλιδάτο δείπνο με Λαζόπουλο και Μπεκατώρου - Ποιοι πήγαν, τι έφαγαν (Εικόνες)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το ολίσθημα της κας Κουρή στην οποία μάλιστα έχει αναθέσει και το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού στην Αττική.

«Οφείλουμε να μιλάμε με τη δουλειά και το έργο μας. Υπερφίαλες και αλαζονικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην παράταξή μας», ήταν το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά σε συνομιλητές του.

Το «πουλέν» του Πατούλη και τα μπουζούκια 

Η ενόχληση αυτή του Νίκου Χαρδαλιά δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, η Μαίρη Κουρή, ακτινολόγος στο επάγγελμα, εξελέγη στην Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη και φαίνεται πως αποτελεί και ιδιαίτερη αδυναμία του, αναλαμβάνοντας Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ ανέλαβε επί των ημερών του και τη διεύθυνση του ΕΔΔΥΠΠΥ, ενός ιατρικού οργάνου με όχι ιδιαίτερα σαφείς αρμοδιότητες, του οποίου μάλιστα προΐσταται ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης ως πρόεδρος του ΙΣΑ.

Όπως έλεγαν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η Μαίρη Κουρή – ακτινολόγος στο επάγγελμα- από Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης, τοποθετήθηκε Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ -λίγο πριν από την αποχώρηση του πρώην Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη- ανέλαβε και τη γενική διεύθυνση του ΕΔΔΥΠΠΥ, του οργανισμού δηλαδή που ασχολείται με την προληπτική ιατρική στους ΟΤΑ και στον οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης ως πρόεδρος του ΙΣΑ.

Η κυρία Κουρή, όπως αναφέρει η στήλη, δεν προκαλεί για πρώτη φορά με το... κοσμικό της προφίλ, καθώς την προηγούμενη τετραετία «είχε μείνει ξακουστή στην αθηναϊκή νύχτα με τις κοσμικές εξόδους της στα μπουζούκια, με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Περιφέρειας να την περιμένει μάλιστα ακόμα και στα πάρκινγκ των κέντρων διασκέδασης». Η «καρατόμηση», δε, του Πατούλη, μετά το... θρυλικό ζεϊμπέκικο δεν ανέκοψε την σταδιοδρομία της, μπαίνοντας τελικά στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος όμως δεν θέλει οι συνεργάτες του να δίνουν μια τέτοια εικόνα προς τα έξω.

Έτσι, κατά τα φαινόμενα, μάλλον... λοξοκοιτάζει προς τα αριστερά, προς τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, που αν μη τι άλλο δεν... ενοχλούνται ιδιαίτερα από τέτοιου είδους συμπεριφορές και «επιδείξεις» πλουτισμού.