Εδώ και καιρό οι καναλάρχες μοιάζουν να είναι... «αρπαγμένοι» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr να αποκαλύπτει πιο συγκεκριμένα πως το αφεντικό του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, τα... «έχει πάρει στο κρανίο» με το Μαξίμου.

Δεν μοιάζει, άλλωστε, τυχαία η σχεδόν καθημερινή παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο κανάλι, κάτι που μόνο εν αγνοία του ιδιοκτήτη του σταθμού δεν τελεί, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η στήλη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να έχει γίνει κάτι σαν... συμπαρουσιαστής του Λιάγκα.

Ένα πρόσωπο, δε, το οποίο φαίνεται πως έχει έρθει σε δύσκολη θέση εξαιτίας της τροπής που φαίνεται να έχουν πάρει οι σχέσεις του ΑΝΤ1 με την κυβέρνηση είναι ο Στρατής Λιαρέλης, σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη Big Mouth.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Εδώ και καιρό σάς έχω γράψει για τη διαπίστωσή μου σε σχέση με τους καναλάρχες και τον πρόεδρο Μητσοτάκη. Με εξαίρεση τον πρόεδρο Αλαφούζο (που περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου και αναλόγως θα πράξει), όλοι οι υπόλοιποι των καναλιών είναι «κάπως» με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θα αποφύγω περαιτέρω λεπτομέρειες και αναλύσεις και θα αρκεστώ σ’ αυτά που βλέπω στη μικρή οθόνη. Αν ζούσα στην Αμερική και ερχόμουν για διακοπές στην Ελλάδα και τυχαία έβλεπα κάθε μέρα ΑΝΤ1, είναι σίγουρο ότι θα πίστευα πως ο Κασσελάκης είναι συμπαρουσιαστής του Λιάγκα. Επειδή, όμως, δεν έχω ακόμη μεταναστεύσει (αν και μου το ζήτησαν, μήπως και απαλλαγούν από την αφεντιά μου), αντιλαμβάνομαι ότι η (σχεδόν) καθημερινή παρουσία του προέδρου Stefanos στο κανάλι του Κυριακού μόνο εν αγνοία του δεν τελεί. Απεναντίας, μαθαίνω ότι ο καλός επιχειρηματίας τα έχει πάρει εσχάτως στο κρανίο με το Μαξίμου, χωρίς να μου προσδιορίζουν με ποιον ακριβώς. Επειδή όμως αποκλείω να έχει τσακωθεί με τον Πίνατ, δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ, όπως και ότι δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη δύσκολη θέση του φίλου μου Στρατή Λιαρέλη.