Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν τον Σεπτέμβρη ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύµβουλος της Intrakat, Αλέξανδρος Εξάρχου και η νυν CEO στην Τράπεζα Αττικής, Ελένη Βρεττού, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Αθήνα στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Τα νέα, λοιπόν, είναι χαρμόσυνα για το ούτως ή άλλως ευτυχισμένο ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμα: Ζευγάρι με τη Δήμητρα Σιγάλα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος: Οι κοινές εμφανίσεις τους και η αποκάλυψη - Κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή σχεδόν έναν χρόνο

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth'' σήμερα

– Τελικά τώρα, που βρίσκομαι σε αφωνία, η θεία μου από τα Χανιά αναδεικνύεται στις πιο πολύτιμες συνεργάτιδές μου. Με πήρε τηλέφωνο και με τη δοκιμασμένη (πλέον) τακτική, τους ακούς και δεν μιλάς, άρχισε να μου μεταφέρει μια πληροφορία, σε σχέση με έναν γάμο που θα γίνει στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη. Όταν άκουσα τα επώνυμα του ζευγαριού, δεν σας κρύβω ότι συνέλαβα τον εαυτό μου να βγάζει μια κραυγή ικανοποίησης, από αυτές που βγάζουν οι δημοσιογράφοι όταν εξασφαλίζουν μια αποκλειστικότητα. Σύμφωνα λοιπόν με το story της θείας μου, στις 21 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να έρθουν εις γάμου κοινωνίαν ο ισχυρός άνδρας της Intrakat (και των λοιπών εταιρειών), Αλέξανδρος Εξάρχου, με την πολύπειρη τραπεζίτισσα και νυν CEO στην Τράπεζα Αττικής, Ελένη Βρεττού. Μιλάμε περί ενός αναμενόμενου γεγονότος, το οποίο απλώς ήρθε να μου το επιβεβαιώσει η θεία μου, παραθέτοντας συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα δράσης του ζευγαριού. Και επειδή δεν σας κρύβω ότι είχα μείνει με την απορία πού έμαθε η 84χρονη Χανιώτισσα για τον γάμο του Εξάρχου με τη Βρεττού, μου είπαν ότι γνωρίζονταν με τον πρώτο από την περίοδο που πήγαινε για κυνήγι στα Χανιά. Σε κάθε περίπτωση, να ευχηθώ (αν και δεν συνηθίζω να δίνω ευχές) ό,τι καλύτερο στο ούτως η άλλως ευτυχισμένο ζευγάρι.