Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο τα «shows» του Στέφανου Κασσελάκη να είναι τελικά ένα πολύ καλά επεξεργασμένο σχέδιο που εκπονήθηκε στις ΗΠΑ, και όχι προϊόν… «τρέλας».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έπιασε δουλειά» μια εξειδικευμένη ομάδα, που βρίσκεται κοντά στο Δημοκρατικό Κόμμα, και με την οποία ο ίδιος διατηρούσε εδώ και καιρό επαφή.

Διαβάστε ακόμα: Η απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη για τον... λαδέμπορα: "Δεν πρόσεχε, θα έδενε τα κορδόνια του"

Η ομάδα αυτή, μάλιστα, -σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης- απαρτίζεται από ακραίους αντιτραμπικούς, αλλά και gay και μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, ενώ έχει ισχυρή παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων και προσβάσεις σε οικονομικά κέντρα-κολοσσούς στις ΗΠΑ.

Με λίγα λόγια, τα «αδιαμεσολάβητα» και «αμεσοδημοκρατικά» τα οποία λέει καθημερινά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ίσως είναι προϊόντα επεξεργασίας του think tank, που ανήκει στην ομάδα αυτή του Δημοκρατικού Κόμματος, «μελετημένα» που λέμε, λοιπόν.

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth'' σήμερα

– Μια πληροφορία από την άλλη άκρη του Ατλαντικού έφτασε στ’ αυτιά μου και κρατιέμαι μην ξεφωνίσω, καθώς η αναγκαστική αφωνία κάνει τη φαντασία μου να καλπάζει. Ο Stefanos, μου είπαν, δεν τα κάνει όλα αυτά τα show λόγω της τρέλας του, αλλά βάσει ενός καλά επεξεργασμένου σχεδίου που εκπονήθηκε στις ΗΠΑ. Όλοι το ψυλλιαζόμασταν, θα μου πείτε, όμως αυτό που έμαθα είναι πως μόλις εκλέχτηκε ο Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποιήθηκε μια extreme ομάδα στους κόλπους του Δημοκρατικού Κόμματος, με την οποία ο Stefanos διατηρούσε εδώ και καιρό την επαφή. Η ομάδα αυτή, που απαρτίζεται από ακραίους αντιτραμπικούς, αλλά και gay και μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, έχει ισχυρή παρουσία στα κέντρα λήψης αποφάσεων και προσβάσεις σε οικονομικά κέντρα-κολοσσούς στις ΗΠΑ. Τα «αδιαμεσολάβητα» και «αμεσοδημοκρατικά» που μας λέει καθημερινά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι προϊόντα επεξεργασίας του think tank που ανήκει στην ομάδα αυτή του Δημοκρατικού Κόμματος. Λέτε τα πράγματα να είναι τόσο σοβαρά ώστε να μας κοπεί το γέλιο με αυτά τα ανεκδιήγητα που μας τσαμπουνά από τα πρωινάδικα ο πρόεδρος;