Νέα επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί τη Δευτέρα ο Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, σύμφωνα με τo Big Mouth του powergame.gr.

Η παρουσία του στη χώρα θα έχει επενδυτικό «άρωμα» αφού τον Σεΐχη θα συνοδεύει κλιμάκιο από επιχειρηματίες.

Με αφορμή την επίσκεψη του, η στήλη θυμήθηκε την περίφημη συνέντευξη του τότε Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και του Δημήτρη Κούτρα, στην οποία ανακοινώθηκε πως το Εμιράτο θα επενδύσει στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Η συγκεκριμένη επένδυση δεν έγινε ποτέ όπως επίσης δεν έγινε και η περίφημη συμφωνία για επενδύσεις 5 δισ. στην Ελλάδα με επίκεντρο στο Ελληνικό.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Ποιος θυμάται την περίφημη συνέντευξη του τότε Εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Θανί, μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και του Δημήτρη Κούτρα (τότε μεγάλου αφεντικού της ΑΚΤΩΡ), στην οποία ανακοινώθηκε πως το Εμιράτο θα επενδύσει στα Μεταλλεία Κασσάνδρας; Η επένδυση δεν έγινε ποτέ. Θυμάστε την περίφημη συμφωνία Παπανδρέου και του τότε Εμίρη για επενδύσεις 5 δισ. στην Ελλάδα με επίκεντρο στο Ελληνικό; Οι επενδύσεις δεν έγιναν ποτέ. Τη Δευτέρα, πάντως, έρχεται ο σημερινός Εμίρης και γιος του προηγούμενου, ο Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, συνοδευόμενος από επιχειρηματίες. Για επενδύσεις δεν γράφω, μην τους ματιάσω τους ανθρώπους πάλι!