Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τις πολιτικές επιδόσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. «Ακόμα… μαθαίνει. Έχει ξεκινήσει Θρησκευτικά, Γεωγραφία και σιγά σιγά θα περάσει και στην Ιστορία. Μην τα θέλετε και όλα μαζί», σχολίασε σε συνέντευξή του (Mega) o γνωστός ηθοποιός, κάνοντας λόγο για έναν «τουρίστα» που θυμίζει τη «Θεία από το Σικάγο».

Την ίδια ώρα, έχοντας αξιοποιήσει κάθε μέσο προβολής του έντονου lifestyle του, και με κάθε τρόπο, o Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει πια «κουρασμένος» από αυτή, παραμένει όμως «αυθεντικός», ενώ ισχυρίζεται πως δεν προκαλεί με τον πλουτισμό και τα ακίνητά του. Ασχέτως αν με αφορμή την αγορά του νέου σπιτιού του στο Κολωνάκι, αξίας 1.800.000 ευρώ, φρόντισε να… πρωταγωνιστήσει σε ειδική εκπομπή ξεναγώντας τις τηλεοπτικές κάμερες και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1jgeg72sre9)


Στέφανος Κασσελάκης: "Κουρασμένος" από την υπερπροβολή και "αυθεντικός"

«Δεν διέρρευσα εγώ το συμβόλαιο για το σπίτι μου. Δεν έδειξα εγώ στα πρωινάδικα την πρόσκληση γάμου. Είχε φανερωθεί η αγορά (σ.σ.: του σπιτιού), αναγκάζομαι λοιπόν να αντιδρώ και να καίω το θέμα», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη (ΑΝΤ1) μιλώντας από το προεκλογικό βαν του ΣΥΡΙΖΑ στη Φαίη Μαυραγάνη και πρόσθεσε: «Προκλητική θα ήταν η επίδειξη της περιουσίας μου αν είχε γίνει σε βάρος των πολιτών. Εγώ δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Δεν με βοηθά αυτή η υπερπροβολή και δεν την προκαλώ. Δεν επιθυμώ την προσοχή του κόσμου με τόσο σαχλά θέματα. Η υπερπροβολή με έχει κουράσει».

Ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε επίσης (στον ΑΝΤ1) ότι η προσωπική του περιουσία αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες: «Ευκατάστατος έγινα το 2022, μέχρι τότε ήμουν στο άγχος. Ρευστοποίησα την εταιρεία που διοικούσα και από τα αποτελέσματα προέκυψαν τα χρήματα», δήλωσε. Σε ερώτηση για το αν συμβιβάζεται να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αριστερός ένας άνθρωπος με τη δική του περιουσία, απάντησε πως «η άποψη ότι ένας αριστερός δεν μπορεί σύννομα να έχει πλουτίσει είναι στερεότυπο του παρελθόντος».

Και αναφερόμενος για πολλοστή φορά στον… εαυτό του κατέληξε: «Είμαι αυθεντικός, δεν σκηνοθετώ τον εαυτό μου. Αν είχα επικοινωνιολόγο, θα ήταν άχαρη δουλειά γι’ αυτόν». Η επόμενη εμφάνιση, ωστόσο, του κ. Κασσελάκη -όντας «κουρασμένος» από την υπερπροβολή- ήταν σε εκπομπή του Fipster στο YouTube, στην οποία μαζί με τον γνωστό «δημιουργό περιεχομένου» βαθμολογούσαν Ελληνίδες τραγουδίστριες! Για την ιστορία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέταξε στην πρώτη θέση την Ελένη Φουρέιρα…