Στην Κρήτη στρέφει το ενδιαφέρον του ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρωθυπουργό να ξεκινά διήμερη περιοδεία στο νησί. Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, ο πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης δεν θα είναι μόνος του στη Λεβεντογέννα, καθώς πριν από αυτόν θα έχει φτάσει εκεί ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Άκης Σκέρτσος.

Το γεγονός, δε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει και τη διακαναλική του από την Κρήτη σημαίνει ότι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, θα βρεθεί στο νησί, κάτι που δηλώνει πως για δυο-τρεις μέρες όλα τα βλέμματα θα «πέσουν» στη γενέτειρα του πρωθυπουργού.

Αξιοσημείωτο, δε, όπως αποκαλύπτει η στήλη, είναι πως -σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις που έχουν περιέλθει σε γνώση της- η «Μάχη της Κρήτης» εξελίσσεται πολύ θετικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που διατηρεί το προβάδισμα και στους τέσσερις νομούς του νησιού, ενώ το ΠΑΣΟΚ, χάρη και στην υποψηφιότητα του Λευτέρη Καρχιμάκη, προηγείται έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Στην Κρήτη είναι αφιερωμένη αυτή η εβδομάδα, με τον πρόεδρο Μητσοτάκη να ξεκινά διήμερη περιοδεία στο νησί. Πριν θα έχει φτάσει ο άλλος Κυριάκος της κυβέρνησης, ο Πιερρακάκης, ενώ, όπως σας έγραψα και την Παρασκευή, στη Λεβεντογέννα θα βρεθεί και ο φίλος μου ο Άκης Σκέρτσος. Με δεδομένο ότι ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει και τη διακαναλική στην Κρήτη, εξυπακούεται ότι θα «κατηφορίσει» και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Αν κατάλαβα καλά, για δυο-τρεις μέρες κυβέρνηση και ΝΔ θα βρίσκονται στη γενέτειρα του προέδρου. Επί τη ευκαιρία, να σας πω ότι στις φρέσκες δημοσκοπήσεις, σε Ηράκλειο και Λασίθι (προφανώς λόγω Καρχιμάκη) το ΠΑΣΟΚ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ, με τη ΝΔ να είναι πρώτη και στους τέσσερις νομούς.