Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, από αυτές που δεν συνηθίζει, προχώρησε κατά την επίσκεψη του στην Άρτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, ο πρωθυπουργός, όταν έμαθε ότι στο πλήθος βρισκόταν ο υιός του Φρέντι ΜπελέρηΠέτρος, τον κάλεσε να έλθει στο πλευρό του, ενώ στη συνέχεια περιόδευσαν μαζί για λίγα λεπτά στην πόλη της Ηπείρου, από όπου και προέκυψαν οι σχετικές φωτογραφίες.

*Διαβάστε ακόμα: Μητσοτάκης: Συνοδευόμενος από τον Πέτρο Μπελέρη ο πρωθυπουργός στην περιοδεία του στην Άρτα (Εικόνες)

Πρόκειται για άλλη μία απόδειξη του εθνικού προσήμου της υποψηφιότητας του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας, με τη στήλη να σημειώνει πως συγκεντρώνει τη στήριξη της Εκκλησίας, ενώ κερδίζει επίσης τους ψηφοφόρους που ανήκουν στους χώρους της κεντροδεξιάς, της ευρύτερης δεξιάς, ακόμα και του επονομαζόμενου «ορθόδοξου» πατριωτικού ΠΑΣΟΚ.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Στην προχθεσινή επίσκεψή του στην Άρτα ο πρωθυπουργός προχώρησε σε μια ιδιαίτερη -όπως μαθαίνω- ενέργεια, από αυτές που δεν μας έχει συνηθίσει, ομολογουμένως, προεκλογικά. Συγκεκριμένα, όταν πληροφορήθηκε από τους συνεργάτες του ότι στον κόσμο μέσα βρισκόταν ο υιός του υποψηφίου με τη ΝΔ Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, ζήτησε να τον φωνάξουν μπροστά και να έλθει στο πλευρό του, όπως και έγινε. Στη συνέχεια περιόδευσαν για λίγα λεπτά και κυκλοφόρησαν και οι σχετικές φωτογραφίες. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη έχει εθνικό πρόσημο. Συγκεντρώνει τη στήριξη της Εκκλησίας και ταυτόχρονα λειτουργεί σαν «γαλάζιος» πολιορκητικός κριός για τους χώρους της κεντροδεξιάς, της ευρύτερης δεξιάς, αλλά και του «ορθόδοξου» πατριωτικού ΠΑΣΟΚ. Βλέπετε, όλοι αναγνωρίζουν στην υποψηφιότητα Μπελέρη που επέλεξε ορθά ο Μητσοτάκης την εθνική και όχι την κομματική της διάσταση.