Από κάτι περίεργους φίλους µου, που διαχρονικά µε προµηθεύουν µε καλές πληροφορίες, και µε αφορµή µια εµφάνιση της επί χρόνια στενής συνεργάτιδας του Πατούλη Μαρίας Κουρή δίπλα στους Κασσελάκη και Αρούλη Σπηλιωτόπουλο, έµαθα κάτι πονηρό. Η πηγή µου, που, όπως σας είπα, είναι από τις καλές που έχω, έσπευσε να µου επισηµάνει κάτι που µπορεί να συµβεί στο µέλλον!

deipno_spiliotopoulos_symvoulos_xardalia


*Διαβάστε ακόμα: Ενόχληση Χαρδαλιά για την παρουσία περιφερειακής του συμβούλου στο... δείπνο "Βερσαλλιών" με τον Σπηλιωτόπουλο

Μετά τον Αρη, µου είπε, µην αποκλείσεις να δεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πατούλη. Με δεδοµένο ότι ο τέως περιφερειάρχης περιµένει πώς και πώς να πάρει τη ρεβάνς από τον Μητσοτάκη, δεν σας κρύβω ότι δεν αποκλείω να βρεθούµε αντιµέτωποι µε µια τέτοια συναρπαστική εξέλιξη.

∆ηλαδή, τους επόµενους µήνες, αν όχι χρόνια, να δούµε τον Πατούλη να σφιχταγκαλιάζεται µε τον πρόεδρο Κασσελάκη και να ανακοινώνουν τη συµπόρευσή τους. Εδώ που τα λέµε, από τον Πολάκη και πιο ικανός πολιτικά και πιο σοβαρός λαϊκιστής είναι ο Γιώργαρος.

*Δημοσιεύτηκε στα Παραπολιτικά στις 25 Μαΐου