Για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, το «πόθεν έσχες» του, καθώς και για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ μίλησε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το πρωινό».

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες - Παραδοσιακό, πέτρινο, με μπλε παράθυρα και θέα στη θάλασσα (Εικόνες & Βίντεο)

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης στον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε το σπίτι του στις Σπέτσες, ενώ το φόντο του δεύτερου μέρους της συνέντευξης είναι ένα ειδυλλιακό τοπίο σε εστιατόριο του νησιού.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1k9559tp3q1)

O Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε ότι είναι λυπηρό που διέρρευσε το προσκλητήριο για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ και αποκάλυψε ότι θα είναι καλεσμένοι περίπου 150 άτομα, οι περισσότεροι φίλοι τους από το εξωτερικό.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως το ,«πόθεν έσχες» του θα το καταθέσει πριν από τις ευρωεκλογές.

Για τις τιμές της φέτας και του ψωμιού

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού, αποκαλύπτοντας πως πηγαίνει μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ, γιατί γι’ αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα».

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αν ξέρει πόσο έχει το ψωμί, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Φυσικά και ξέρω. Ειδικά στην Αμερική, που πήγαινα καθημερινά για ψωμί, ξέρω».

Όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει πόσο έχει στην Ελλάδα, ο ίδιος απάντησε: «Ε; Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;».