ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ απογύμνωσε αμφοτέρους η απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την υπόθεση των e-mails των αποδήμων, στο υποθετικό περιεχόμενο της οποίας βάσισαν μέχρι χθες τα δύο κόμματα την αντιπολιτευτική τους ρητορική κατά της Νίκης Κεραμέως.

«Το εν λόγω αρχείο δημιουργήθηκε στις 8 Ιουνίου 2023 για εσωτερική χρήση στο υπουργείο Εσωτερικών σε σχέση με σκοπό που αφορά την εκλογική διαδικασία. Συμπεραίνεται ότι η διαρροή του συγκεκριμένου αρχείου συνέβη μεταξύ 8 και 23 Ιουνίου 2023», απεφάνθη η Αρχή, συνεπώς αποδεικνύεται ότι καμία σχέση δεν είχε η υπουργός Εσωτερικών με τη διαρροή αυτήν.

Όπως αναφέρει και η στήλη Big Mouth του powergame.gr, όχι μόνο η Κεραμέως δεν ήταν υπουργός Εσωτερικών εκείνη την περίοδο, αλλά ήταν απλώς… υποψήφια βουλευτής.

Ανδρουλάκης, Κασσελάκης και οι υπόλοιποι δεν σταμάτησαν ούτε το Πάσχα να ζητάνε την παραίτησή της, ώσπου ήρθε η πραγματικότητα να κατακρημνίσει με ηχηρό τρόπο το αφήγημα που έστησαν, κοντά τρεις μήνες τώρα.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Και εγένετο φως, όπως πληροφορούμαι, στην υπόθεση των e-mails των αποδήμων. Η απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στο υποθετικό περιεχόμενο της οποίας βάσισαν μέχρι χθες το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ την αντιπολιτευτική τους ρητορική (που λέει ο λόγος) κατά της Κεραμέως, εξεδόθη και, όπως διαπιστώνω από τα ελάχιστα που καταλαβαίνω, απογύμνωσε αμφοτέρους. «Το εν λόγω αρχείο δημιουργήθηκε στις 8 Ιουνίου 2023 για εσωτερική χρήση στο υπουργείο Εσωτερικών σε σχέση με σκοπό που αφορά την εκλογική διαδικασία. Συμπεραίνεται ότι η διαρροή του συγκεκριμένου αρχείου συνέβη μεταξύ 8 και 23 Ιουνίου 2023», απεφάνθη η Αρχή, συνεπώς αποδεικνύεται ότι καμία σχέση δεν είχε η υπουργός Κεραμέως με τη διαρροή αυτήν. Όχι μόνο δεν ήταν υπουργός Εσωτερικών εκείνη την περίοδο, αλλά ήταν απλώς… υποψήφια βουλευτής. Ανδρουλάκης, Κασσελάκης και οι υπόλοιποι δεν σταμάτησαν ούτε το Πάσχα να ζητάνε την παραίτησή της, ώσπου ήρθε η πραγματικότητα να κατακρημνίσει με ηχηρό τρόπο το αφήγημα που έστησαν, κοντά τρεις μήνες τώρα, πάνω σε σαθρά, όπως απεδείχθη, θεμέλια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν τους έκατσε ούτε η προσπάθεια να εμπλέξουν στην υπόθεση την επιστολική ψήφο και την εκλογική διαδικασία.