Η έμφαση που δίνει η ΝΔ στη Θεσσαλία σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι γνωστή.

Τα κυβερνητικά στελέχη οργώνουν τους νομούς της πονεμένης περιφέρειας, μεταφέροντας το μήνυμα του πρωθυπουργού πως η ανασυγκρότηση της περιοχής είναι εθνικής σημασίας.

Ενόψει και την παρουσίας του πρωθυπουργού στις 4 Ιουνίου στη Λάρισα, ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και Ευρωβουλευτής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, συνοδευόμενος από τον Θεσσαλό υποψήφιο Ανδρέα Ζαμπούκα, βρίσκονται την Τετάρτη στον νομό Λάρισας, προετοιμάζοντας και την επίσκεψη του προέδρου του κόμματος.

Ο Ανδρέας Ζαμπούκας, με καταγωγή από την Καρδίτσα, περιοδεύει για πολλοστή φορά στη γενέτειρα, καθώς έχει δηλώσει πως η αναγέννηση της πατρίδας του είναι στοίχημα και μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για όλη την Ευρώπη στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης.

Οι Ανδρεας Ζαμπουκας βρίσκεται στο πλευρό του Ευάγγελου Μειμαράκη συχνά το τελευταίο διάστημα αφού οι δυο άνδρες βρεθήκαν μαζί και στην Κρήτη αλλά και σε αρκετές εκδηλώσεις στην Αθήνα.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης συναντούν αγρότες, πολίτες και στελέχη του κόμματος σε περιοχές του νομού Λάρισας.

Ανάμεσα στις επισκέψεις  που έκαναν ήταν στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Ελασσόνος και στον αγροτικό Οινοποιητικό συνεταιρισμό Τυρνάβου.

meimzamp