Πρώτη η στήλη Big Mouth του powergame.gr είχε προαναγγείλει την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στον σημερινό τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι θα δώσει το «παρών» στο ιστορικό ματς. Ανάμεσα στα πολλά που συζήτησαν, ειπώθηκε ότι στον αποψινό τελικό θα πάει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επειδή ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη είχε δηλώσει το ακριβώς αντίθετο, σύμφωνα με τη στήλη του powergame.gr ο πρωθυπουργός δεν άλλαξε γνώμη. Αυτό σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης θα δει από την τηλεόραση την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.

Και ο Ανδρουλάκης στην "Αγιά Σοφιά"

Σε παλιό σχόλιο το Big Mouth έγραφε ότι στον αποψινό τελικό του Conference League θα δώσει το «παρών» και ο Νίκος Ανδρουλάκης, πληροφορία που θα επιβεβαιωθεί με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ θα παρευρεθεί σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια συνοδευόμενος από τον γιο του, Μαρίνο, που είναι φανατικός Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τη στήλη, ο Ανδρουλάκης έλαβε πρόσκληση για τον σημερινό αγώνα από την ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να καθίσει δίπλα δίπλα με τον Στέφανο Κασσελάκη, δεδομένου, όπως πληροφορείται η στήλη, ότι η Ομοσπονδία έχει αποστείλει προσκλήσεις σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. 

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

Στο Conference League o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

– Πρώτη (για να ευλογήσουμε και τα γένια που δεν έχουμε, αλλά η ευλογία, ευλογία) η στήλη είχε προαναγγείλει την παρουσία του προέδρου Κασσελάκη στον σημερινό τελικό του Conference League, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα. Μιλώντας στον λατρεμένο του Λιάγκα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι θα δώσει το «παρών» στο ιστορικό για μια ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, ματς. Ανάμεσα στα πολλά και χαριτωμένα της συζήτησης που είχε με τον Λιάγκα (που διαρκώς ισχυρίζεται ότι γνωρίζει διάφορα πράγματα, αλλά δεν μας τα λέει, τα οποία έχει αποκομίσει από τις συζητήσεις με τον πρόεδρο Stefanos), μάθαμε ότι στον αποψινό τελικό θα πάει και ο πρόεδρος Μητσοτάκης. Επειδή ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη είχε δηλώσει το ακριβώς αντίθετο, προσπάθησα να μάθω αν τις τελευταίες ώρες άλλαξε γνώμη. Και η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν άλλαξε, που σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός θα δει από την τηλεόραση την ιστορική (ομολογώ) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα.

Και ο Ανδρουλάκης στην «Αγιά Σοφιά»

– Σε εκείνο το παλιό σχόλιο σας είχα γράψει ότι στον αποψινό τελικό του Conference League θα δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, πληροφορία που θα επιβεβαιωθεί, όπως μαθαίνω, με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο. Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ θα συνοδεύεται από τον γιο του, Μαρίνο, που είναι φανατικός Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να χαλά πολλά από τα απογεύματα του πατέρα του. Για όση αξία έχει, να σας πω ότι ο αρχηγός Νίκος έλαβε πρόσκληση για τον σημερινό αγώνα από την ΕΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείω να καθίσει δίπλα δίπλα με τον πρόεδρο Κασσελάκη, δεδομένου, όπως πληροφορούμαι, ότι η Ομοσπονδία έχει αποστείλει προσκλήσεις σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.