Το πώς πανηγύρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το γκολ του Ολυμπιακού, που έκρινε την έκβαση του μεγάλου τελικού, οδηγώντας στην κατάκτηση του Conference League, αποκάλυψε στα Παραπολιτικά 90,1 λίγες ώρες μετά το παιχνίδι. Όπως είπε στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο πρωθυπουργός είδε τον αγώνα στο σπίτι με φίλους του, ενώ δεν... χρειάστηκε ουσιαστικά να απαντήσει παρά με ένα χαρακτηριστικό ερώτημα «εσείς τι λέτε;», όταν ερωτήθηκε για το αν σηκώθηκε για να πανηγυρίσει το τέρμα του Ελ Κααμπί.

«Ήμουνα στο σπίτι με φίλους, είχα και 1-2 φίλους Παναθηναϊκούς, οι οποίοι πιστεύω το χάρηκαν. Είχα κάνει την πρόβλεψή μου, ότι μου θυμίζει το 2004, το momentum της ομάδας πίστευα ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κέρδιζε το ματς, έγιναν συζητήσεις για το ποιες αλλαγές έπρεπε να γίνουν και ποιες όχι, αλλά όταν έχεις έναν σκόρερ σαν τον Ελ Κααμπί, τον κρατάς στο παιχνίδι, γιατί μια φάση θα σου κάνει και θα σου καθαρίσει το ματς».


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την νίκη του Ολυμπιακού στο Conference League | Parapolitika


Μητσοτάκης: "Ξεχωρίζω τον Ρέτσο, έκανε φοβερό ματς"

Σε ερώτηση του Δημήτρη Τάκη για το αν σηκώθηκε για να πανηγυρίσει το γκολ, είπε χαρακτηριστικά «εσείς τι λέτε»; «Ως φίλαθλος, ξεχωρίζω τον Ρέτσο, έχει ακούσει πάρα πολλά, έκανε φοβερό ματς, έπαιζε σχεδόν με διάσειση από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, αυτόν θα ξεχώριζα αν έπρεπε να αναφέρω κάποιον».

Αναφέρθηκε, δε, και στη σημασία της κατάκτησης του Youth League από την Κ19 του Ολυμπιακού, σημειώνοντας πως αποτελεί απόδειξη πως το οικοδόμημα του Ολυμπιακού λειτουργεί καλά και σε επίπεδο υποδομών.