Viral έγιναν πριν από λίγες ημέρες τα παπούτσια με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία και λάνσαρε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας χαρακτηριστικά στο χιουμοριστικό βίντεο που είχε ανεβάσει στο TikTok πως τα... ζήλεψε από το ΠΑΣΟΚ και πως «θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει».

*Διαβάστε ακόμα: Ο Μητσοτάκης με παπούτσια ΝΔ στο TikTok: "Ζηλέψαμε του ΠΑΣΟΚ, θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει"

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Το προϊόν έμπνευσης του μόλις 20 ετών και καταγόμενου από την Κάρπαθο Γιάννη Λουλούδη φαίνεται πως μπορεί να γίνει ανάρπαστο, με τον πρωθυπουργό να λέει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τον Δημήτρη Τάκη και τη Χριστίνα Κοραή πως «υπάρχουν σκέψεις για συμπαραγωγή», λέγοντας πως η «πιτσιρικαρία ρωτάει» για το πώς μπορεί να τα προμηθευτεί.

*Διαβάστε ακόμα: Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - "Επιτέλους έχουμε και εμείς τα δικά μας!", δήλωσε ο Μητσοτάκης

Μητσοτάκης: Θα έδινα στη Χριστίνα Κοραή να φορέσει τα παπούτσια της ΝΔ

Μέχρι τότε, όμως, και με τα ζευγάρια να είναι... μετρημένα -και συγκεκριμένα τρία τον αριθμό- ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό αέρα σε ποιον θα έδινε να τα φορέσει εκτός Ν.Δ.

«Θα ήθελα να προσφέρω να τα φορέσει η κυρία Κοραή, είναι πάντα ντυμένη στην τρίχα», είπε, με την παρουσιάστρια να του απαντά χαρακτηριστικά πως «φοράει νο 36».