Ενόχληση φαίνεται ότι προκάλεσαν σε κάποιους τα σχόλια της στήλης Big Mouth του powergame.gr σχετικά με τις ανείσπρακτες οφειλές των 120 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ.

Διαβάστε εδώ: Οι ανείσπρακτες οφειλές των 120 εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ, η ξεχασμένη αποστολή των ορκωτών και η στρέβλωση του ανταγωνισμού με τη ΔΕΗ

Σαν από μηχανής «δικηγόρος», ένα site, το οποίο λέγεται ότι απολαμβάνει της χρηματοδότησης του Γιάννη Λαβράνου, προχώρησε σε ένα δημοσίευμα, κάτι σαν μανιφέστο που βάζει στο στόχαστρο τη στήλη. Σύμφωνα με το site, ο λόγος που «αποκαλύπτει», λέει το Big Mouth, τον Κωνσταντίνο Ζούλα της ΕΡΤ, είναι ότι κόπτεται με το όποιο κόψιμο έχουν οι καναλάρχες με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αθλητικών γεγονότων.

Το μόνο που απασχολεί εν προκειμένω τη στήλη, και σ’ αυτό οφείλει να απαντήσει αργά ή γρήγορα ο Ζούλας, είναι ο λόγος που δεν έχει εισπράξει τα χρήματα από τις ενεργειακές εταιρείες.

Με αφορμή τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της στήλης, το Big Mouth δέχθηκε δύο μηνύματα από αντιπολιτευόμενους βουλευτές που του ζητούσαν περαιτέρω στοιχεία. Ουσιαστικά, οι συγκεκριμένοι θέλουν να ετοιμαστούν, προκειμένου με το που ανοίξει η Βουλή να καταθέσουν ερωτήσεις για το μείζον θέμα που αποκάλυψε η στήλη.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Τελικά εκεί που πιστεύεις ότι σε αυτόν τον ομολογουμένως μάταιο κόσμο ενδεχομένως και να τα έχεις δει όλα, τελικά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν. Το αναφέρω με αφορμή ένα δημοσίευμα, κάτι σαν μανιφέστο που δημοσιεύθηκε σ’ ένα site, το οποίο λέγεται ότι απολαμβάνει της χρηματοδότησης του απατεώνα Λαβράνου, που για άλλη μια φορά σπεύδω να διευκρινίσω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στις 16 χώρες του πλανήτη, Γιάννη Λαβράνο. Σύμφωνα με το site (ευγενικής υποστήριξης) του άλλου, του απατεώνα με τις πλαστές ταυτότητες, τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια, ο λόγος που «αποκαλύπτει», λέει η στήλη, τον Κωνσταντίνο Ζούλα της ΕΡΤ, είναι ότι με κόπτει το όποιο κόψιμο έχουν οι καναλάρχες με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αθλητικών γεγονότων. Ειλικρινά, δεν έχω κανένα τέτοιο κόψιμο και το μόνο που με απασχολεί εν προκειμένω, και σ’ αυτό οφείλει να απαντήσει αργά ή γρήγορα ο Ζούλας, είναι ο λόγος που δεν έχει εισπράξει τα χρήματα από τις ενεργειακές εταιρείες. Τα υπόλοιπα είναι για να διαβάζουν αυτά που γράφουν οι 70-80 αναγνώστες του Λαβρανομέσου.

! Με αφορμή τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της στήλης (που χάρηκα, γιατί έδωσαν τροφή και σε άλλα… κανναβούρια του χώρου), δέχθηκα δύο μηνύματα από αντιπολιτευόμενους βουλευτές που μου ζητούσαν περαιτέρω στοιχεία. Αν κατάλαβα καλά (που κατάλαβα), οι συγκεκριμένοι θέλουν να ετοιμαστούν, προκειμένου με το που ανοίξει η Βουλή να καταθέσουν ερωτήσεις για το μείζον θέμα που αποκάλυψε η στήλη και αργά η γρήγορα, όσες φορές κι αν ανανεωθεί η θητεία του Ζούλα, θα έρθει η ώρα που θα κληθεί εκεί που πρέπει για να δώσει απαντήσεις.