Μαίνεται ο πόλεμος Άδωνι Γεωργιάδη - Βασίλη Κοντοζαμάνη με τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή την τελετή εγκαινίων του έργου επέκτασης και αναδιαρρύθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μία ανάρτηση-επίθεση μέσα από τα social media στον υπουργό Υγείας για το νοσοκομείο της Βέροιας, η νέα πτέρυγα του οποίου είχε παγώσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και «σώθηκε» από την κυβέρνηση της ΝΔ, που ολοκλήρωσε το μεγάλο και σημαντικό έργο, όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης «επιτέθηκε» στον Άδωνι Γεωργιάδη, που εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, αλλά ο υπουργός Υγείας τού απάντησε στον δικό του τόνο.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Αγαπητέ @pavpol2222 όποτε θες πάμε μία βόλτα μαζί στη Βέροια να τα πεις αυτά μπροστά στους εργαζομένους του Νοσοκομείου που χθες πανηγύριζαν που σώσαμε το έργο και το Νοσοκομείο από σένα! Πες ένα μπράβο στον @kontozamanis και ευχήσου του και καλή επιτυχία στις ευρωεκλογές».

Δείτε την ανάρτηση:



Η χθεσινή ανάρτηση στο Tik Tok

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κοντοζαμάνης έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου της πόλης.

Ο κ. Γεωργιάδης  επιτέθηκε εναντίον του βουλευτή Χανίων και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη λέγοντας ότι η νέα πτέρυγα «είχε ξεκινήσει το 2013», όταν ήταν και πάλι υπουργός Υγείας, και «έπεσε πάνω στον Πολάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ του 2015-2019 δεν μπήκε ούτε βίδα. Δεν χτίστηκε ούτε τούβλο και ήρθε το 2019 ο τότε αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, το βρήκε έτοιμο να απενταχθεί, το κρατήσαμε με μεγάλο ρίσκο για να ανταποκριθεί ο κρατικός προϋπολογισμός».

Αμέσως μετά μιλώντας ο κ. Κοντοζαμάνης τόνισε ότι «σήμερα το εγκαινιάσαμε, ο κόσμος απολαμβάνει τις υπηρεσίες υγείας και προχωράμε ακόμα πιο δυνατά για καλύτερες υπηρεσίες υγείας». Παίρνοντας και πάλι τον λόγο ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «μιλάμε για ένα έργο 30 εκατ. ευρώ για το νοσοκομείο της Βέροιας που ο άχρηστος Πολάκης τα είχε χάσει όλα και η Βέροια έχανε το νοσοκομείο της, και έχει τα μούτρα και μιλάει. Του έβαλε τα γυαλιά ο Βασίλης Κοντοζαμάνης. Αυτά που δεν έκανε ο Πολάκης τα έκανε ο Κοντοζαμάνης και ο λαός της Βέροιας έχει το νοσοκομείο του. Μπράβο, ρε Βασίλη, καλή επιτυχία». «Ευχαριστώ πολύ, θα φέρουμε περισσότερα χρήματα από την Ευρώπη και στη Βέροια και στην υπόλοιπη Ελλάδα», τόνισε ο κ. Κοντοζαμάνης. «Πάμε γερά, Βασίλης Κοντοζαμάνης, νούμερο 17», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.