«Αλλαξοπίστησε» λόγω της µαµάς ο γιος Ανδρουλάκης

Σχετικά πρόσφατα είχαµε αποκαλύψει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, είναι οπαδός του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήµατα και ο µονάκριβός του γιος, ο 12χρονος Μαρίνος, φανατικός Ολυµπιακός. Το παιδί πήρε τον σωστό τον δρόµο εξαιτίας της µητέρας του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, µιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθµό Alpha και τη Σταµατίνα Τσιµτσιλή. «Ο γιος έγινε Ολυµπιακός από τη µαµά. “Εκµεταλλεύτηκαν” τα χρόνια που ήµουν στις Βρυξέλλες και τον καθοδήγησε εκεί που ήθελε», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Και σαν να µην του έφτανε αυτό, ο γιος του πηγαίνει και στις ακαδηµίες του Ολυµπιακού, ελπίζοντας ότι στο µέλλον θα καταφέρει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στη βασική οµάδα των Πειραιωτών. Αν µέχρι τότε ο Ανδρουλάκης παραµένει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είναι βέβαιο πως στο τέλος θα «αλλαξοπιστήσει» για χάρη του γιου του. Η µόνη ανάµνηση που θα έχει απ’ τον Παναθηναϊκό θα είναι κάτι παλιές φωτογραφίες µε το µακρύ µαλλί που είχε αφήσει, για να µοιάζει στον αγαπηµένο του παίκτη, Πάολο Ντε Σόουζα. Μάλιστα, στο σπίτι του έχει και µια φανέλα µε την υπογραφή του Πορτογάλου πρώην διεθνούς, που άφησε ιστορία µε την οµάδα του Παναθηναϊκού.

Μια διαφορετική προεκλογική εκδήλωση

Μια ανοιχτή συζήτηση για την «Ευρώπη με επίκεντρο τον άνθρωπο, την Ευρώπη της Κοινωνίας των Πολιτών, την Ευρώπη του εθελοντισμού, του κοινωνικού κράτους και των συστημάτων παροχής Υγείας για όλους» διοργανώνει σήμερα το απόγευμα η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Πίστη Κρυσταλλίδου. «Ελάτε να συζητήσουμε με Πίστη στις ιδέες μας, σε μια προεκλογική εκδήλωση διαφορετική, στην οποία θα αναπτυχθούν προτάσεις, σκέψεις και λύσεις, ώστε να προχωρήσουμε στην πράξη», αναφέρει η ίδια. Στην εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 18.30 στην οδό Αμερικής 10, θα συμμετάσχουν οι Νίκος Χαρδαλιάς-περιφερειάρχης Αττικής, Μαρία Συρεγγέλα-γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία-Νεφέλη Χατζηιωαννίδουβουλευτής Επικρατείας ΝΔ, Κωνσταντίνος Σίμψης-πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, Γιώργος Καπετανάκης-πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου. Τον συντονισμό της ανοιχτής συζήτησης θα αναλάβει ο πολιτικός επιστήμονας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Θερμή υποδοχή στη Λάρισα

«Θέλω να καλωσορίσω στη Λάρισα την ψυχή της Νέας Δημοκρατίας. Ο Βαγγέλης είναι σάρκα εκ της σαρκός της παράταξης, ήταν παρών σε όλους τους αγώνες της παράταξης, στα εύκολα και στα δύσκολα, και γι’ αυτό κατανοεί όσο λίγοι τον καημό του νεοδημοκράτη. Να καλωσορίσουμε το ηγετικό στέλεχος με τη λαμπρά διαδρομή στην παράταξη αλλά και την πατρίδα, εντός και εκτός Ελλάδος». Με τα παραπάνω λόγια ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, καλωσόρισε και επίσημα στην πρωτεύουσα του κάμπου τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και εκ νέου υποψήφιο για την Ευρωβουλή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ.

«Πού βρίσκει τα χρήματα η Νέα Δημοκρατία;», αναρωτιόταν χθες ο Στ. Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και στον καλό συνάδελφο Γ. Κουβαρά. Αλλά όταν ο ίδιος καλείται να απαντήσει πώς «πλούτισε», πού βρήκε τα χρήματα να αγοράζει σπίτια εκατομμυρίων σε Ελλάδα και ΗΠΑ, δηλώνει «δεν σας απαντώ, δεν είστε λογιστές μου».

Λοβέρδος, ο πιο μεγάλος από τους μικρούς


Αισιόδοξος ότι στις 9 Ιουνίου το κόμμα του θα υπερβεί το 3% και θα μπει στην Ευρωβουλή εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Δημοκρατών, Ανδρέας Λοβέρδος. «Μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα είμαστε το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα με πολύ μεγάλη προοπτική», εκτίμησε μιλώντας στον Αθήνα 9,84. Αναφερόμενος στις προτεραιότητες του κόμματός του την επομένη των ευρωεκλογών, σημείωσε: «Έχουμε συγκεκριμένα προτάγματα για την Ευρώπη, όπως η ανάγκη θεσμικής αλλαγής στον τρόπο λήψης αποφάσεων, η φθηνότερη Ευρώπη -ιδίως στον τομέα της ενέργειας-, η φύλαξη των συνόρων της, ζητήματα ενιαίας ευρωπαϊκής άμυνας και ευρωπαϊκού στρατού, καθώς και το σύνολο των υποχρεώσεων που προκύπτουν από τα θέματα της σύγχρονης τεχνολογίας και κυρίως της τεχνητής νοημοσύνης».

Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή