Με τον πλέον εύγλωττο και συμβολικό τρόπο τίμησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δύο κορυφαίες προσωπικότητες του Ολυμπιακού, άρρηκτα συνυφασμένες με την ομάδα του Πειραιά, μετά την κορυφαία επιτυχία, ανεπανάληπτη για ελληνικό σύλλογο, αυτήν της κατάκτησης του Conference League.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, ο πρόεδρος της ομάδας τήρησε την υπόσχεση που έδωσε συγκινημένος το βράδυ της Τετάρτης, και «έφερε» στα μνήματα του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, αλλά και του Σάββα Θεοδωρίδη το βαρύτιμο τρόπαιο.

miltiadis_marinakis_conference


Πρόκειται για μια απλή, αλλά και αυτονόητη κίνηση, που αναγνωρίζει την προσφορά ανθρώπων που έδωσαν όλο τους το είναι για να πάει μπροστά η ομάδα του Ολυμπιακού και να γράψει ιστορία.

theodoridis_conference

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος (της καρδιάς όλων των Ολυμπιακών), Βαγγέλης Μαρινάκης, εμφανώς συγκινημένος από την κορυφαία επιτυχία της ομάδας, αφιέρωσε την κατάκτηση του Conference League σε δύο κορυφαίες προσωπικότητες του Ολυμπιακού. Τον πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, και τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του, Σάββα Θεοδωρίδη. Δύο πρόσωπα που αγάπησαν και αγαπήθηκαν στον Πειραιά και που είχαν συνδέσει πολλά χρόνια της ζωής τους (αν όχι τα περισσότερα) με τον Θρύλο. Ο πρόεδρος Βαγγέλης προανήγγειλε ότι ως ελάχιστη τιμή στην προσφορά που είχαν στον Σύλλογο, το πολύτιμο τρόπαιο θα «περνούσε» από τα μνήματά τους, όπως και έγινε. Οι εικόνες συγκινούν, συνδέοντας ταυτόχρονα με ένα αόρατο νήμα το χθες με το σήμερα του Ολυμπιακού. Μια απλή και συνάμα αυτονόητη κίνηση, που ομολογουμένως κάνει τη διαφορά, αφού αναγνωρίζει εμπράκτως την προσφορά ανθρώπων που «ίδρωσαν» τη φανέλα και αφιέρωσαν ώρες, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να γράφει ιστορία.