Τα συγχαρητήρια, μέσω τηλεφώνου, έσπευσε να δώσει ο πρωθυπουργός στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μετά το πέρας του τελικού Europa Conference League, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί τέσσερις μήνες δούλευε νυχθημερόν με τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., με νευραλγικές υπηρεσίες, όπως η Αντιτρομοκρατική και η Κρατική Ασφάλεια, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε λάθος. Όπως αποδείχθηκε ο Χρυσοχοΐδης τα κατάφερε και με το παραπάνω, γεγονός που αναγνωρίστηκε και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με αφορμή τα παραπάνω, η στήλη σημειώνει ότι δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι να δρομολογηθούν αλλαγές εντός της Αστυνομίας. Κι όταν μιλάμε για αλλαγές, δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο έκτακτων κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ.

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

– Από ένα πουλάκι, από αυτά που συχνά-πυκνά με φορτώνουν με πληροφορίες, έμαθα ότι μετά το πέρας του τελικού, και αφού όλα είχαν πάει καλά, υπήρξε και συγχαρητήριο τηλεφώνημα του προέδρου Μητσοτάκη προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Λογικό, αφού ο τελευταίος επί τέσσερις μήνες δούλευε νυχθημερόν με τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., με νευραλγικές υπηρεσίες, όπως η Αντιτρομοκρατική και η Κρατική Ασφάλεια, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε λάθος. Και επειδή στο βάθος μιλάμε για έναν από τους πιο έμπειρους… αστυνόμους, ο υπουργός Μισέλ τα κατάφερε και με το παραπάνω, γεγονός που αναγνωρίστηκε και από τον πρωθυπουργό.

! Με την ευκαιρία, να σας πω ότι δεν αποκλείω ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι να δρομολογηθούν αλλαγές εντός της Αστυνομίας. Κι όταν αναφέρομαι σε αλλαγές, δεν θα μπορούσα (αν κριθεί σκόπιμο) να αποκλείσω και τις έκτακτες κρίσεις.