Με γρήγορους ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος συνεχίζονται τα έργα για την υλοποίηση του νέου Οδικού Άξονα Πατρών – Πύργου, εργοτάξιο του οποίου επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε εδώ: Επίσκεψη Μητσοτάκη σε εργοτάξιο του Οδικού Άξονα Πατρών-Πύργου: Αναγνώρισε εντυπωσιακή πρόοδο του έργου

Εκεί στα Βραχνέικα Αχαΐας, ανάμεσα στους άλλους, ο πρωθυπουργός συνάντησε και τον πολύπειρο εργολάβο-διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΑΒΑΞ, Κωνσταντίνο Μιτζάλη. Και γιατί αυτή η αναφορά θεωρείται σημαντική; Ως γνωστόν, το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, μαζί με τον γιο του, θα αγωνιστούν στον τελικό που διεξάγεται ανάμεσα σε δύο ομάδες αποφοίτων του Κολλεγίου.

Και γιατί πάλι θα αναρωτηθεί κάποιος η επίσκεψη στο εργοτάξιο της ΑΒΑΞ συνδέεται με τον τελικό στο Κολέγιο; Πολύ απλά γιατί, στη σύνθεση της ομάδας που μετέχει ως παίκτης ο Μητσοτάκης, βρίσκονται και τρεις Μιτζάληδες. Ευτυχώς πάντως που τυγχάνουν συμπαίκτες οι συγκεκριμένοι, γιατί αν ήταν αντίπαλοι, με δεδομένο τον τραχανά που έχουν απλώσει σε έργα ανά την Επικράτεια, θα ήταν δύσκολο να προβάλλουν οποιαδήποτε αντίσταση στον επιτιθέμενο πρωθυπουργό.

Εδώ που τα λέμε, όπως αναφέρει και η στήλη Big Mouth του powergame.gr, δεν είναι και εύκολο να έχεις (ως εταιρεία) έργα στο Ταμείο Ανάκαμψης, να περιμένεις να πληρωθείς τα υπόλοιπα από τον Σταϊκούρα και τον Ταχιάο και την ίδια στιγμή να καλείσαι να αντιμετωπίσεις αμυντικά τον πρωθυπουργό για να μη σου βάλει γκολ…

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Με γρήγορους ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος συνεχίζονται τα έργα για την υλοποίηση του νέου Οδικού Άξονα Πατρών – Πύργου, εργοτάξιο του οποίου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος Μητσοτάκης, στα Βραχνέικα Αχαΐας. Εκεί ανάμεσα στους άλλους συνάντησε και τον πολύπειρο εργολάβο-διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΑΒΑΞ, Κωνσταντίνο Μιτζάλη. Έκρινα σκόπιμη τη συγκεκριμένη αναφορά για να κάνω μια πάσα για το επόμενο. Ως γνωστόν, το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, μαζί με τον γιο του, θα αγωνιστούν στον τελικό που διεξάγεται ανάμεσα σε δύο ομάδες αποφοίτων του Κολλεγίου. Και θα μου πείτε γιατί συνδέω την επίσκεψη στο εργοτάξιο της ΑΒΑΞ με τον τελικό στο Κολέγιο. Πολύ απλά γιατί, βλέποντας τη σύνθεση της ομάδας που μετέχει ως παίκτης ο αρχηγός Κυριάκος, μέτρησα τρεις Μιτζάληδες. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι ευτυχώς που τυγχάνουν συμπαίκτες οι συγκεκριμένοι, γιατί αν ήταν αντίπαλοι, με δεδομένο τον τραχανά που έχουν απλώσει σε έργα ανά την Επικράτεια, θα ήταν δύσκολο να προβάλλουν οποιαδήποτε αντίσταση στον επιτιθέμενο πρωθυπουργό. Μάλιστα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι θα γινόταν αν ένας από τους τρεις Μιτζάληδες ήταν και τερματοφύλακας και οι άλλοι δύο αμυντικοί. Περισσότερα γκολ από τον Ελ Κααμπί θα «έχωνε» και μάλιστα σε ένα ματς ο Μητσοτάκης. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και εύκολο να έχεις (ως εταιρεία) έργα στο Ταμείο Ανάκαμψης, να περιμένεις να πληρωθείς τα υπόλοιπα από τον Σταϊκούρα και τον Ταχιάο και την ίδια στιγμή να καλείσαι να αντιμετωπίσεις αμυντικά τον πρωθυπουργό για να μη σου βάλει γκολ. Το πρώτο που σκέφτεσαι, είτε λέγεσαι Μιτζάλης, είτε Λουρόπουλος, είναι να παραμερίσεις για να διευκολύνεις την έλευση του αντιπάλου σου προς τη μικρή περιοχή. Κι αν είσαι τερματοφύλακας, απλώς θυμάσαι τις Απόκριες και αρχίζεις να πετάς χαρταετό.