Μια έκπληξη συνόδευε την εκδήλωση της Ένωσης Εφοπλιστών, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, με την πρόεδρο Μελίνα Τραυλού να εύχεται στο τέλος της ομιλίας της χρόνια πολλά στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που είχε τα γενέθλιά της.

Μάλιστα, η γνωστή εφοπλιστής ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που, παρά το γεγονός πως για εκείνη ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της.

Πάντως, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν πέρασε απαρατήρητη από την εκδήλωση. Ήταν ανανεωμένη και κάποιοι το απέδωσαν στο γεγονός ότι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τρίτη φορά με θερμά λόγια για την ίδια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για την ανανέωση της θητείας της.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Μια έκπληξη συνόδευε την εκδήλωση της Ένωσης Εφοπλιστών, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, με την πρόεδρο Μελίνα Τραυλού να εύχεται στο τέλος της ομιλίας της χρόνια πολλά στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που είχε τα γενέθλιά της. Μάλιστα, η γνωστή εφοπλιστής ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που, παρά το γεγονός πως για εκείνη ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και μίλησε στο πλήθος εκπροσώπων της ναυτιλίας. Όσοι τώρα αναζητείτε τα κεράκια στην τούρτα της Προέδρου αντιλαμβάνεστε ότι ματαιοπονείτε, αφού, ως είθισται, στις γυναίκες κυριαρχεί πάντα το ερωτηματικό. Επί τη ευκαιρία, να σας επισημάνω ότι η ανώτατη αρχόντισσα της χώρας δεν πέρασε απαρατήρητη. Ήταν ανανεωμένη και κάποιοι το απέδωσαν στο γεγονός ότι χθες ο πρόεδρος Μητσοτάκης μίλησε για τρίτη φορά με θερμά λόγια για την ίδια, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για την ανανέωση της θητείας της.