Γούρικη η συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 FM

Τις τελευταίες ηµέρες και όσο πλησιάζουµε προς τις ευρωκάλπες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει όσο το δυνατόν περισσότερες συνεντεύξεις ανάµεσα στις περιοδείες που πραγµατοποιεί καθηµερινά. Άκουσα λοιπόν τη συνέντευξη που έδωσε χθες και στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 FM και στους αγαπηµένους µου Χριστίνα Κοραή και ∆ηµήτρη Τάκη. ∆εν σας κρύβω πως δεν περίµενα να έχει τόσο µεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη αυτή. Έβγαλε και ειδήσεις και ωραία παραπολιτικά. Και σε αυτά θα σταθώ.

Όσοι γνωρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξέρουν ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έχει συνήθειες που δεν τις αλλάζει, γιατί τις θεωρεί γούρι. Γούρι του, όπως είπε, είναι να βγαίνει στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών τηλεφωνικά και ενώ βρίσκεται καθ’ οδόν για κάποια περιοδεία. Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόµη ότι παρακολούθησε τον Ολυµπιακό κόντρα στη Φιορεντίνα στο σπίτι του, µε παρέα φίλων, στην οποία υπήρχαν µάλιστα και φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Όπως άκουσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεχώρισε από το θρυλικό µατς τους Αγιούµπ Ελ Κααµπί και Παναγιώτη Ρέτσο, ενώ αναφέρθηκε και στην πρωτιά της Κ19 στο Youth League. ∆εν θα µπορούσα να µην αναφερθώ επίσης και στο σχόλιοκοµπλιµέντο που έκανε στη Χριστίνα Κοραή, µε αφορµή την ερώτηση του ∆ηµήτρη Τάκη σε ποιον θα δώσει το τρίτο ζευγάρι παπούτσια µε το σήµα της Νέας ∆ηµοκρατίας. Όπως είπε λοιπόν ο πρωθυπουργός θα το έδινε στη Χριστίνα Κοραή, η οποία «είναι πάντα ντυµένη στην τρίχα και θα εκτιµήσει ιδιαίτερα ένα τέτοιο δώρο».


Διαβάστε εδώ: Μητσοτάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Ανοιχτή η παράταση μειωμένου ΦΠΑ στον καφέ - Πριν το 2025 η επιστολική ψήφος για όλους και στις εθνικές εκλογές

Στο Γουδή με τον Βασίλη

Με μία μεγάλη εκδήλωση στην Αθήνα θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Βασίλης Κοντοζαμάνης. Καλεί τους φίλους και τους υποστηρικτές του να περάσουν μαζί μία όμορφη βραδιά στο «Anassa» στο Γουδή, την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 19.30.

Με τον Ολυμπιακό

Τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού πανηγύρισε η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία Νόνη Δούνια. Όπως είδα στα social media, βρέθηκε με φίλους στη μεγάλη γιορτή που είχε στηθεί από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στον Πειραιά, ενώ αργότερα παρακολούθησε στην OPAP Arena μαζί με τον γιο της, Στάθη, τη θρυλική κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Όλοι μαζί με τον Δημήτρη Τσιόδρα

Με εντυπωσιακή προσέλευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα στη Θεσσαλονίκη. Στο κατάμεστο Βελλίδειο, με παρουσία νυν και πρώην υπουργών, βουλευτών, στελεχών της ΝΔ και στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέλυσε την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και τόνισε την ανάγκη υπερψήφισης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 9ης Ιουνίου «προκειμένου η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός να έχουν καθαρό ορίζοντα τα επόμενα τρία χρόνια», όπως ανέφερε. «Ο εκλογικός κίνδυνος δεν προέρχεται από την αντιπολίτευση. Ο μόνος κίνδυνος είναι ο εφησυχασμός», τόνισε ο Δημήτρης Τσιόδρας και ανέφερε τη διαπίστωση ότι το κλίμα στους πολίτες είναι πολύ πιο θετικό και η ΝΔ θα πετύχει τους στόχους της. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επισήμανε την ανάγκη να σταλούν στο Ευρωκοινοβούλιο πρόσωπα που θα φέρουν αποτελέσματα για τη χώρα και τους πολίτες.