Την ανακοίνωση του πόθεν έσχες του στην ομιλία στη Θεσσαλόνικη είχε προαναγγείλει ο Στέφανος Κασσελάκης, με τα «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ στο Χ να ειρωνεύονται τον πρόεδρο τους.

Συγκεκριμένα, το διαδικτυακό «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ με ψευδώνυμο «Πεν Νταλαούρα» έγραψε ειρωνικά στο Χ πως ο Κασσελάκης θα παρουσιάσει το πόθεν έσχες του με βίντεο που θα ποβληθεί στον Λευκό Πύργο, αναφέροντας πως αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο διακαναλική συνέντευξη Τύπου.

Η ανάρτηση στο Χ

pen_ntalaoura_kasselakis

Νωρίτερα, ο Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο OPEN κράτησε ηθελημένα τα χαρτιά του κλειστά, λέγοντας ότι γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας, ενώ υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να ερωτάται ένας ιδιώτης και όχι το κόμμα της ΝΔ που χρωστάει εκατομμύρια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την πλευρά του, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, έκανε λόγο για σόου Κασσσελάκη σχετικά με το πόθεν έσχες του και πρόσθεσε δηκτικά: «Παλιά είχαμε ''πρόγραμμα Θεσσαλονίκης'' του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχουμε και ''πόθεν έσχες Θεσσαλονίκης''. Αλλά, να σας πω τι με ενοχλεί με όλη αυτή τη συζήτηση; Γιατί μετατρέπεται σε σόου κάτι το οποίο είναι αυτονόητη υποχρέωση του κάθε πολιτικού αρχηγού;».