Μέσα στα πολλά που δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ό,τι αφορά το ''πόθεν'' έσχες του και αυτό που προκαλεί πιθανώς τη μεγαλύτερη έκπληξη είναι η συμμετοχή του στην ιδιοκτησία του εστιατορίου «Pura Vita» στις Σπέτσες, το οποίο ειδικεύεται στον τομέα της υγιεινής διατροφής.

pura_vita_spetses_kasselakis


Το... αστείο όμως της υπόθεσης, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Big Mouth» του Powergame.gr, δεν είναι τόσο αυτό, όσο το ότι... γράφει ο ίδιος αποθεωτική κριτική για την «ταβέρνα» του, εκθειάζοντάς την στο Google. Μάλιστα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, δεν αρκείται στα «5 αστεράκια», αλλά αναφέρεται και σε επιμέρους επιλογές του μενού, όπως η σαλάτα σολομού κινόα, που χαρακτηρίζεται ως «καταπληκτική», ή το μπολ acai, που επαινείται με αντίστοιχη θέρμη.

pura_vita_spetses_kasselakis_1_


Πάντως, η συμμετοχή του ως ετερόρρυθμου εταίρου στην εν λόγω εταιρεία αποδεικνύει πως μάλλον δεν έβλεπε και πολύ πιθανό το ότι θα αναλάμβανε τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ όταν ερχόταν για διακοπές λίγο πριν από τις εκλογές στην Αθήνα. Και αυτό γιατί την απόφαση για επένδυση στον εν λόγω χώρο εστίασης την έλαβε στις 17-05-2023.

pura_vita_spetses_kasselakis_2_


pura_vita_spetses_kasselakis_3_

Ενδεχομένως, δε, τη βλέπει και... σοβαρά, όπως σημειώνει η στήλη, καθώς έβαλε τον Τάιλερ... ταμία, εκτός και αν τη δουλειά αυτή την κάνει στα... ρεπό του, για να ξεχρεώσει το φοιτητικό δάνειο που υπάρχει στο όνομά του (και αναφέρεται στο «πόθεν έσχες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ) αξίας 150.000 δολαρίων.

pura_vita_spetses_kasselakis_4_
foititiko_daneio_tailer


Τι αποκαλύπτει η στήλη «Big Mouth»

«Η έκπληξη στα πολλά που δήλωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ομολογουμένως και η συμμετοχή του, ως ετερόρρυθμου εταίρου, στο εστιατόριο ''Pura Vita'' στις Σπέτσες. Πρόκειται για έναν χώρο υγιεινής διατροφής που λειτουργεί στο νησί και ο οποίος, εκτός από τα καράβια, αποτελεί αντικείμενο επιχειρηματικής δραστηριότητας για τον Κασσελάκη. Το αστείο στη συγκεκριμένη υπόθεση (πέραν του προφανούς) είναι ότι ο Stefanos γράφει στο Google κριτική για το δικής του ιδιοκτησίας μαγαζί. Είναι σαν να βγω αύριο το πρωί και να σας γράψω ότι η καλύτερη και σίγουρα πιο επιτυχημένη στήλη στο ελληνικό Διαδίκτυο είναι το ''Big Mouth'' στο powergame.gr. Όταν μιλάμε για τον αρχηγό Stefanos, η αυτοαποθέωση είναι μέρος της δουλειάς του!

Με αφορμή την επιχειρηματική του δράση ως ταβερνιάρη, κατάλαβα ότι δεν περίμενε ούτε ως πλάκα ότι θα γινόταν αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήρθε για διακοπές λίγο πριν από τις εκλογές στην Αθήνα. Και δεν το πίστευε γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά, τουλάχιστον με τη λογική, ότι στις 17-05-2023 αποφασίζει να γίνει συνεταίρος του Σπύρου Μιχαλάκη και να δημιουργήσουν την ταβέρνα ''Pura Vita'' στις Σπέτσες, ενώ ο ίδιος ονειρευόταν, και το έγραφε στην πόρτα του δωματίου του, να γίνει πρωθυπουργός. Ο προηγούμενος που είχε αντίστοιχες βλέψεις και που συνάμα διατηρούσε ταβέρνα ήταν ο φίλος μου ο Σταύρος ο Μπαϊρακτάρης.


! Πάντως, αν κρίνω από το γεγονός ότι πίσω από το ταμείο έχει βάλει τον σύζυγό του, Τάιλερ, μάλλον πιστεύει σοβαρά τη συγκεκριμένη επένδυση. Εκτός κι αν μας πει ότι δουλεύει ο τελευταίος στα ρεπό του, για να ξεχρεώσει το φοιτητικό δάνειο».