Ξανά στο πολιτικό προσκήνιο είναι τον τελευταίο καιρό ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αφού έχει αναλάβει τον ρόλο του στρατηγικού και επικοινωνιακού συμβούλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ένα βίντεο από το μακρινό 1999 καταγράφει κάποιες από τις στιγμές που σίγουρα ο σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας του κόμματος και τότε εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελε να ξεχάσει..

Εκείνο το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1999, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος βρέθηκε στη Γαύδο, μαζι με το Μανώλη Κεφαλογιάννη (τότε βουλευτή της ΝΔ) και τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη (τότε εκδότη της εφημερίδας «Εξουσία» και του «Επενδυτή»). Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο φαίνονται να προσγειώνονται με το ελικόπτερο του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη στην παραλία του Σαρακίνικου στις 20 Αυγούστου προκαλώντας την αντίδραση λουόμενων, που βρίσκονταν στην παραλία.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή προσγείωσης του ελικοπτέρου, η αντίδραση του κόσμου, που είχαν αναστατωθεί από το ελικόπτερο που προσγειώθηκε ανάμεσά τους, και οι οποίοι τα «έψαλλαν» για τα καλά στην παρέα, με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να κάθεται πλάτη στην κάμερα ούτως ώστε να μη φανεί το πρόσωπό του.

Τέλος, χαρακτηριστική είναι η αντίδραση «σα βγαλμένη από ταινία» μερικών εκ των παραθεριστών και συγκεκριμένα κάποιων γυμνιστών, οι οποίοι τρολάρουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλου και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, έχοντας καλυμμένα τα σώματά τους με λάσπες και επαναλαμβάνοντας συντονισμένα όλοι μαζί τη λέξη «Ελικόπτερα».

Δείτε το βίντεο:

Υποδοχή ελικοπτέρου στη Γαύδο το 1999