Το καταστατικό του ιδρύματος Τσίπρα πήρε το «μάτι» της στήλης Big Mouth του powergame.gr. Ανάμεσα στα ονόματα που συμμετέχουν σε αυτό (ως πρώτο ΔΣ) ξεχωρίζει αυτό της Πόπη Τσαπανίδου. Πρόκειται για τη γνωστή πρώην δημοσιογράφο, που προφανώς εξακολουθεί και παραμένει ενθουσιασμένη από το ηγετικό μεγαλείο του πρώην πρωθυπουργού.

Πέραν, όμως, της σύνθεσης που επέλεξε για το ίδρυμά του ο Αλέξης Τσίπρας, έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει θα γίνει σε συνεργασία με αντίστοιχο φορέα που έχει ιδρύσει ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Κάπου πήρε το μάτι μου το καταστατικό του ιδρύματος Τσίπρα. Ανάμεσα στα πρόσωπα που συμμετέχουν (ως πρώτο ΔΣ) ξεχώρισα τη βαριά πολιτική οντότητα που ακούει στο ονοματεπώνυμο Πόπη Τσαπανίδου. Ναι, τη γνωστή πρώην δημοσιογράφο, που προφανώς εξακολουθεί και παραμένει ενθουσιασμένη από το ηγετικό μεγαλείο του «πρόεδρε, έλα με φόρα». Πέραν, όμως, της σύνθεσης που επέλεξε για το ίδρυμά του ο αρχηγός Αλέξης, δεν σας κρύβω ότι αντιμετώπισα κάπως ως φάρσα το γεγονός ότι η πρώτη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει θα γίνει σε συνεργασία με αντίστοιχο φορέα που έχει ιδρύσει ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ. Είναι προφανές ότι οι δύο που πλήρωσαν πανάκριβα τη Συμφωνία των Πρεσπών, αφού την πλήρωσαν που την πλήρωσαν, έχουν αποφασίσει να το διασκεδάζουν από κοινού. Φυσικά, ο «δικός» μας επενδύει, όπως έχω καταλάβει, και στην πολιτική του νεκρανάσταση, ευελπιστώντας σε εκλογικό στραβοπάτημα του προέδρου Κασσελάκη και κυρίως στην ανάγκη της δημιουργίας ενός ενιαίου πυλώνα στην Κεντροαριστερά.