Μετά από κάμποσους μήνες, τέλειωσε χθες το σίριαλ με το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη. Από αυτά που κατέθεσε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ο ίδιος είναι ένας εξαιρετικός δανειολήπτης, αφού ακόμη και για το υπερπολυτελές αμάξι του δανείστηκε 70.000 δολάρια. Από εκεί και πέρα, το σπίτι των 2 εκατ. ευρώ το αγόρασε με δάνειο 1,6 εκατ. ευρώ. Επίσης, μάθαμε ότι έχει 2,7 εκατ. σε αμοιβαία κεφάλαια και ένα εισόδημα 1,5 εκατ. ευρώ το 2023, που όπως σημειώνει και το Big Mouth, δεν κατέστη δυνατόν να κατανοηθεί από πού προήλθε.

Εισόδημα από αγροτική δραστηριότητα

Εκτός όμως από τα ομόλογα και τις διάφορες συμμετοχές σε εταιρείες, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο Κασσελάκης δηλώνει και εισόδημα 3,692 ευρώ, το οποίο προήλθε από αγροτική δραστηριότητα. Προφανώς κάπου εκεί στον Σχινέ, το χωριό του στα Χανιά, πρέπει να έχει κληρονομήσει ελιές από τον παππού του.

Αναφορικά με τα εισοδήματα του Τάιλερ, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να τα δηλώσει κανονικά και με τον νόμο, όπως προέβλεπε και στο χθεσινό της σχόλιο, η στήλη του powergame.gr.

Διαβάστε εδώ: Το πολυσυζητημένο Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη και η ηθική του υποχρέωση σε σχέση με τον Τάιλερ

Πάντως από μια πρόχειρη ματιά, μπορεί να συνειδητοποιήσει κανείς ο Κασσελάκης πήρε για… προίκα ένα ανεξόφλητο φοιτητικό δάνειο, ύψους 150.000 δολαρίων.


pothen_esxes_kasselakis_ok


Τι αναφέρει το «Big Mouth»

Η αποκάλυψη του Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη

- Έπειτα από κάμποσους μήνες, τέλειωσε το σίριαλ με το Πόθεν Έσχες του προέδρου Κασσελάκη. Μάλιστα, δεν σας κρύβω, αν και δεν σκαμπάζω από αυτά, ότι αποκόμισα την αίσθηση ότι ο αρχηγός είναι ένας εξαιρετικός δανειολήπτης, αφού ακόμη και για το υπερπολυτελές αμάξι του δανείστηκε 70.000 δολάρια. Από εκεί και πέρα, το σπίτι των 2 εκατ. ευρώ το αγόρασε με δάνειο 1,6 εκατ. Επίσης, μάθαμε ότι έχει 2,7 εκατ. σε αμοιβαία κεφάλαια και ένα εισόδημα 1,5 εκατ. ευρώ το 2023, που ομολογώ, και γι’ αυτό να με συγχωρέσει ο πρόεδρος Στέφανος, ότι παρά την προσπάθεια που κατέβαλα, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπίσω από πού προήλθε (αυτό το εισόδημα)… Όμως για να το δηλώνει είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογεί την προέλευσή του.

Εισόδημα από αγροτική δραστηριότητα

- Εκτός όμως από τα ομόλογα και τις διάφορες συμμετοχές σε εταιρείες, εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης δηλώνει και εισόδημα 3,692 ευρώ, το οποίο προήλθε από αγροτική δραστηριότητα. Προφανώς κάπου εκεί στον Σχινέ, το χωριό του στα Χανιά, πρέπει να έχει κληρονομήσει ελιές από τον παππού. Γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι εκτός από τον εφοπλιστή, έκανε και τον αγρότη στη Νέα Υόρκη. Και επειδή σας έγραφα χθες για τα εισοδήματα του Τάιλερ, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να τα δηλώσει κανονικά και με τον νόμο. Από μια πρόχειρη ματιά, συνειδητοποίησα ότι για… προίκα πήρε ένα ανεξόφλητο φοιτητικό δάνειο, ύψους 150.000 δολαρίων. Πάντως, εγώ όταν παντρεύτηκα τη σύζυγό μου, το πρώτο πράγμα που έσπευσα να κάνω ήταν να την ξεχρεώσω, πριν της χρεώσω τη μετέπειτα ζωή μου. Εν προκειμένω, ο πρόεδρος Κασσελάκης λειτουργεί με τη λογική «οι ωραίοι έχουν χρέη».