Τον ίδιο του τον εαυτό διαψεύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πέφτοντας σε ακόμη ένα ατόπημα μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το Πόθεν Έσχες και τη δήλωσή του.

Συγκεκριμένα, σε τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφορικά με τη δήλωση του κ. Κασσελάκη, από τη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, Αλ Καπόνε και του την επισήμανε ο δημοσιογράφος. 


«Παίξτε το βίντεο, άμα θέλετε. Ουδέποτε είπα ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι ο Αλ Καπόνε» είπε το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1 κ. Κασσελάκης και διερωτήθηκε: «Είπα εγώ ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι Αλ Καπόνε; Όχι, δεν το είπα», κάνοντας παράλληλα λόγο για «ένα ολόκληρο σύστημα (που) θέλει να αποπροσανατολίσει». Στον αντίποδα, «ο μόνος που έχει παρουσιάσει τα τρέχοντα περιουσιακά του στοιχεία» υπογράμμισε για τον εαυτό του, ενώ σχολίασε για παλιότερες δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες δε χρειάζεται να εργαστεί εκ νέου όντας ευκατάστατος πως «μην ανησυχείτε για μένα, να ανησυχείτε για τον Έλληνα πολίτη»

Το βίντεο, ωστόσο όπως φαίνεται από τη σχετική ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας», διαψεύδει τους ισχυρισμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πλήττοντας ακόμα μία φορά την αξιοπιστία του.

Δείτε το βίντεο: