Μια ενδιαφέρουσα μάζωξη κάνει σήμερα στη Γλυφάδα ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Όντας σκληρός νεοδημοκράτης και δη Μητσοτακικός, αποφάσισε τέσσερις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές να οργανώσει μια εκδήλωση, με σκοπό να ενισχύσει τις υποψηφιότητες των Φρέντη Μπελέρη και Ελεωνόρας Μελέτη. Απόψε, λοιπόν, ο ίδιος θα είναι ο οικοδεσπότης της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Εκτός όλων των άλλων, εξωδίκως η στήλη Big Mouth του powergame.gr πληροφορήθηκε ότι ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, που έχει δώσει μεγάλο αγώνα για την εκλογική επιτυχία του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρας.

Σύμφωνα με τη στήλη, πάντως, στη Γλυφάδα δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, προκειμένου να στείλει μήνυμα συστράτευσης και ενότητας, εκτός από την αυτονόητη στήριξη στον Μπελέρη.

Η εμφάνιση του συγκεκριμένου έχει ιδιαίτερη σημειολογία, δεδομένου ότι προέρχεται από μια περιφέρεια όπου ο αστικός (προεκλογικός) μύθος θέλει τον Αντώνη Σαμαρά να μην είναι και τόσο ζεστός με την προσπάθεια του Μητσοτάκη να επαναβεβαιώσει την πολιτική κυριαρχία της ΝΔ.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

-Μια ενδιαφέρουσα, ομολογώ, μάζωξη κάνει σήμερα στη Γλυφάδα ο ανιψιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και διοικητής στο Ασκληπιείο της Βούλας (το νοσοκομείο), Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Όντας σκληρός νεοδημοκράτης και δη Μητσοτακικός, αποφάσισε τέσσερις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές να οργανώσει μια εκδήλωση, με σκοπό να ενισχύσει τις υποψηφιότητες των Φρέντι Μπελέρη και Ελεωνόρας Μελέτη. Δύο διαφορετικών κόσμων, αφού αμφιβάλλω αν μέχρι πρότινος η πρώην παρουσιάστρια γνώριζε ότι υπήρχε ένας τύπος που έχει εκλεγεί δήμαρχος στη Χειμάρρα και που τον τελευταίο έναν χρόνο βρίσκεται έγκλειστος στις αλβανικές φυλακές. Το πιθανότερο είναι ότι η Μελέτη έμαθε για τον Μπελέρη την ημέρα που ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Ποτέ δεν είναι αργά. Άλλωστε, όπως λέει και ένας φίλος μου, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Απόψε, λοιπόν, ο πολυαγαπημένος μου Αιμίλιος είναι οικοδεσπότης εκδήλωσης για τους Μπελέρη και Μελέτη. Εκτός όλων των άλλων, εξωδίκως πληροφορήθηκα ότι ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, που έχει δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα για την εκλογική επιτυχία του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρας.

! Στη Γλυφάδα δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, προκειμένου να στείλει μήνυμα συστράτευσης και ενότητας, εκτός από την αυτονόητη στήριξη στον Μπελέρη. Και έχει ιδιαίτερη σημειολογία η εμφάνιση του συγκεκριμένου, δεδομένου ότι προέρχεται από μια περιφέρεια όπου ο αστικός (προεκλογικός) μύθος θέλει τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά να μην είναι και τόσο ζεστός με την προσπάθεια του Μητσοτάκη να επαναβεβαιώσει την πολιτική κυριαρχία της ΝΔ.