Με τη διαρκή γκρίνια του συζύγου του βρίσκεται αντιμέτωπος εσχάτως ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr. Αιτία, το σπίτι στο στενάκι της οδού Λεβέντη, όπου, όπως μας έχει πει, θα μετακομίσει σύντομα.

Ο Τάιλερ, ζώντας την καθημερινότητα της περιοχής, δείχνει σχεδόν εξοργισμένος από το γεγονός ότι δεν μπορεί να παρκάρει ούτε με ποδήλατο κάτω από τη νέα τους κατοικία. Προ ημερών, μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη, ο ίδιος έλεγε ότι θα ζητήσει από τον Δήμο είτε να πεζοδρομήσει τον συγκεκριμένο δρόμο, είτε να φαρδύνει τα πεζοδρόμια.

Μάλιστα, ένα από τα πολλά επιχειρήματα που προέβαλε είχε να κάνει με το γεγονός ότι υπάρχει αντικειμενική δυσκολία να προσεγγίσει την πολυκατοικία με παιδικά καρότσια.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Μια, όμως, και αναφέρθηκα στον πρόεδρο Κασσελάκη, να σας πω ότι εσχάτως μαθαίνω ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με τη διαρκή γκρίνια του συζύγου του. Αιτία, το σπίτι στο στενάκι της οδού Λεβέντη, όπου, όπως μας έχει πει, θα μετακομίσει σύντομα. Ο Τάιλερ, ζώντας την καθημερινότητα της περιοχής, δείχνει σχεδόν εξοργισμένος από το γεγονός ότι δεν μπορεί να παρκάρει ούτε με ποδήλατο κάτω από τη νέα τους κατοικία. Προ ημερών, μάλιστα, μιλώντας σε έναν φίλο μου, του έλεγε ότι θα ζητήσει από τον Δήμο είτε να πεζοδρομήσει τον συγκεκριμένο δρόμο, είτε να φαρδύνει τα πεζοδρόμια. Μάλιστα, ένα από τα πολλά επιχειρήματα που προέβαλε είχε να κάνει με το γεγονός ότι υπάρχει αντικειμενική δυσκολία να προσεγγίσει την πολυκατοικία με παιδικά καρότσια.