Μήνυμα για μαζική συμμετοχή στις Ευρωεκλογές της Κυριακής, 9ης Ιουνίου, έστειλε ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτής ΝΔ, Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης στη διάρκεια της χθεσινής περιοδείας του στο Μοσχάτο. «Δημοκρατία σημαίνει συμμετοχή» τόνισε ο κ. Σπανάκης και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. «Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες. Πρέπει να δείξουμε στην Ευρώπη ότι υπάρχει πολιτική σταθερότητα, πως συνεχίζεται κανονικά η αναπτυξιακή πορεία της Χώρας, χωρίς πισωγυρίσματα» επεσήμανε ο Υφυπουργός.

Ο κ. Σπανάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από τη Λαϊκή Αγορά του Μοσχάτου στην οδό Αργοστολίου, επισκέφθηκε ακολούθως την εμπορική αγορά (Λ. Μακρυγιάννη, Χρ. Σμύρνης, Λ. Κατσώνη, Κοραή, Σολωμού, Θερμοπυλών) και κατέληξε στο Δημαρχείο της πόλης. Το απόγευμα επισκέφθηκε τα εκλογικά περίπτερα της ΝΔ σε Ταύρο και Μοσχάτο.

Μιλώντας το βράδυ στα εκλογικά περίπτερα της ΝΔ σε Ταύρο και Μοσχάτο, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ζήτησε την ενίσχυση της ΝΔ στις κάλπες της Κυριακής ώστε οι πολίτες να «στείλουν αξιόλογους εκπροσώπους στο Ευρωκοινοβούλιο».

«Να ενισχυθεί η κυβέρνηση από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, να διατηρηθεί το κύρος της Νέας Δημοκρατίας ως κόμμα στην Ευρώπη και να στείλουν οι πολίτες με την ψήφο τους αξιόλογους ευρωβουλευτές στο Ευρωκοινοβούλιο, μέσα από μία λίστα υποψηφίων που είναι η πιο αξιόλογη και δυνατή στην ιστορία του κόμματος», δήλωσε ο Υφυπουργός. «Η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα, πρέπει να διαμορφώσει μία κοινή πολιτική για το μεταναστευτικό, την άμυνα, κυρίως όμως μία κοινή πολιτική της επόμενης μέρας για την αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της εισαγόμενης ακρίβειας που πλήττει όλα τα ευρωπαϊκά κράτη» κατέληξε ο Υφυπουργός.

Σήμερα ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης μαζί με στελέχη της Τ.Ο. ΝΔ Καλλιθέας επισκέφθηκε από το πρωί καταστήματα στην εμπορική αγορά της πόλης.