Ο Νίκος Ανδρουλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay's Time» στον ΣΚΑΪ και αφού δήλωσε για μια ακόμα φορά πως στηρίζει τον Παναθηναϊκό, εξήγησε τον λόγο που έδωσε το «παρών» στον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα.

Στην αρχή της συνέντευξης η Φαίη Σκορδά έδειξε στον κ. Ανδρουλάκη δύο φωτογραφίες από τα φοιτητικά του χρόνια, όπου απεικονίζεται ο ίδιος σε κάποιο γήπεδο να παρακολουθεί αγώνα του Παναθηναϊκού. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έμεινε έκπληκτος και συγκινήθηκε βλέποντας τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα. «Αυτές οι φωτογραφίες πρέπει να είναι του '98 ή του '99 σε κάποιο γήπεδο... Αφού είμαι Παναθηναϊκός. Πρέπει να ήμουν στο δεύτερο έτος της σχολής», είπε χαρακτηριστικά.

screenshot_2024-06-05_at_9_15_59_pm
screenshot_2024-06-05_at_9_16_15_pm

Πώς βρέθηκε στον τελικό του Conference League

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «αμάρτησε» για το παιδί του. Ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, τόνισε με χιούμορ πως αναγκάστηκε να πάει στην «Opap Arena» προκειμένου να συνοδεύσει τον γιο του, Μαρίνο, ο οποίος είναι Ολυμπιακός. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ryttjcasbd)


Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η μητέρα του παιδιού του εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της παραμονής του ίδιου στις Βρυξέλλες όσο ήταν ευρωβουλευτής και τον έκανε Ολυμπιακό. Μάλιστα, διηγήθηκε και μία χαρακτηριστικά ιστορία. «Αμάρτησα για το παιδί μου. Τι να κάνω; Η μαμά του εκμεταλλεύτηκε τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον έκανε Ολυμπιακό. Υπάρχει και κάτι φοβερό. Είχαν πάει μαζί στα ημιτελικά και μου λέει ένας φίλος μου που τους είδε ότι δεν φορούσε μόνο ο γιος μπλούζα του Ολυμπιακού, φορούσε και εκείνη, γιατί είναι φανατική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω “πήγες 43 χρονών με την μπλούζα του Ολυμπιακού στο γήπεδο;”. Και μου απαντά “όχι μόνο αυτό, ανέβηκα στο πατάρι της μάνας μου όπου έχω φυλαγμένο χορτάρι από το γκρεμισμένο “Γ. Καραϊσκάκης” και το έκανα δώρο στον γιο μας”. Έχουμε εσωτερικό beef», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης.