Στην ίδρυση της εταιρείας Barry’s Greece LLC, με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα, προχώρησε, στις 25 Μαρτίου, ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, μαζί με άλλους τρεις συνεργάτες, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Παρόλο, λοιπόν, που η οικογένεια Κασσελάκη αφιερώνει πολύ χρόνο στην πολιτική από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα, συνεχίζει ακάθεκτη την ενασχόλησή της και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τάιλερ ζητεί μεγαλύτερα πεζοδρόμια κάτω από τη νέα του κατοικία - Eξοργισμένος από το ότι δεν μπορεί να παρκάρει ούτε με ποδήλατο

Μάλιστα, ένας από τους συνεταίρους του Τάιλερ Μακμπέθ -σύμφωνα με τη στήλη- είναι ο James Provencher, συνδιαχειριστής της εταιρείας που έχει την αντιπροσώπευση (franchise) της παγκόσμιας αλυσίδας γυμναστηρίων Barry’s για την περιοχή του Μαϊάμι. Στην Barry’s Greece συμμετέχουν, ακόμη, η Whitney Kroenke και ο Derek Degrazio.

Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύει του Big Mouth:

777
778

Πάντως, αν και ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, δεν έχει πει κουβέντα για αυτή την επαγγελματική του κίνηση, επισήμως, είναι αρκετά πιθανή η ίδρυση γυμναστηρίου της αλυσίδας Barry’s στην Ελλάδα από τη Barry’s Greece.

Σημειώνεται πως με μια τέτοια κίνηση, θα αυξηθούν από 16 σε 17 οι χώρες που δραστηριοποιείται παγκοσμίως η γνωστή αλυσίδα του γυμναστή Barry Jay, με περισσότερα από 150.000 μέλη, που γυμνάζονται στις 85 εγκαταστάσεις της.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει σήμερα το Big Mouth ΕΔΩ.