Τον δικό της προεκλογικό αγώνα ενόψει της 9ης Ιουνίου  δίνει η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Νόνη Δούνια. Οργώνοντας τον τόπο της την τελευταία εβδομάδα, η γεννημένη και μεγαλωμένη στον Πειραιά Νόνη Δούνια συναντήθηκε με τους πολίτες που έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια τις πολιτικές τις μάχες.

Στο πλευρό των συμπολιτών της, λοιπόν, η «γαλάζια» υποψήφια ευρωβουλευτής, στο πλαίσιο των εμφανίσεων της τόσο σε εκδηλώσεις όσο και σε εγκαίνια του Δήμου που παραβρέθηκε, ζήτησε για ακόμη μία φορά τη στήριξη τους.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών της, η Νόνη Δούνια έκανε λόγο για «μια Ευρώπη με τις ίδιες επαγγελματικές ευκαιρίες για τους νέους, χωρίς διακρίσεις – κανενός είδους – σύγχρονη, με γρήγορα αντανακλαστικά, οικονομικά ανταγωνιστική και με ισχυρή θέση για τις γυναίκες».

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ βρέθηκε χθες στη Νίκαια, με τον αγαπητό της φίλο και βουλευτή της Β’ Πειραιά, Γιώργο Βρεττάκο και ξεκινώντας από τη λαϊκή αγορά της πόλης συνομίλησε με φίλες και φίλους, επισημαίνοντας πόσο σημαντικό είναι να συμμετέχουν στις ευρωεκλογές

nonidouniapeiraias


Η Νόνη Δούνια συνέχισε την περιοδεία της στο Δημαρχείο της Νίκαιας, όπου συνομίλησε με το προσωπικό του Δήμου ενώ συζήτησε και με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μαραγκάκη για τις δράσεις του δήμου σχολιάζοντας την πορεία μέχρι τις ευρωκάλπες.

Στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων της, η Νόνη Δούνια βρέθηκε και στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων 2024, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη και τον υφυπουργό Ιωάννη Παππά.

Φυσικά η Νόνη Δούνια δεν θα μπορούσε να λείπει από τα εγκαίνια του Πύργου του Πειραιά,  όπου μαζί με αγαπημένους της φίλους παρακολούθησε συγκινημένη την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την περιοχή που μεγάλωσα, την πόλη μου, να αναβαθμίζεται με τόσο μεγάλα έργα, όλο και πιο κοντά στα Ευρωπαϊκά #Πρότυπα!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.