Μία από τις μεγαλύτερες προεκλογικές εκδηλώσεις πραγματοποίησε ο διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, για να στηρίξει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Ελεονώρα Μελέτη και Φρέντι Μπελέρη.

Συγκεκριμένα, σε κεντρικό καφέ της πόλης συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.000 πολίτες για να ακούσουν τον Πέτρο Μπελέρη (υιό του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας) και την Ελεονώρα Μελέτη, τους οποίους προλόγισαν ο πρώην υπουργός Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ενόψει του... photo finish για την αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου.

ekdilosi_meleti_mpeleris_final


Σε ό,τι αφορά την κρισιμότητα της κάλπης των ευρωεκλογών, ο κ. Παπασταυρου τόνισε ότι «την Κυριακή δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος. Δεν υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας. Υπάρχει ψήφος θέσης. Θέσης στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, στήριξης της κυβέρνησης, που αναπτύσσει την οικονομία με ρυθμούς 4πλάσιους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, που ρίχνει ανεργία σε προ κρίσης επίπεδα, που δημιουργεί θέσεις εργασίας. Που θωρακίζει την πατρίδα μας, που εξοπλίζει τη χώρα, που προστατεύει τα σύνορά μας. Που επενδύει σε μία γενναία κοινωνική πολιτική, όταν για πρώτη φορά υπάρχει Εθνική Στρατηγική για τα άτομα με αναπηρία, που αφορά 1 εκατ. συμπολίτες μας. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει ψήφος διαμαρτυρίας. Δεν υπάρχει δίκαιη ή άδικη πικρία, που δικαιολογεί να βάλουμε το προσωπικό πάνω από το κοινό καλό. Υπάρχει ψήφος καθοριστική για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και της πατρίδας μας για την επόμενη πενταετία».

papastaurou_meleti_mpeleris_esoteriki


Παπασταύρου: Η στήριξη στον Φρέντι Μπελέρη είναι στήριξη στη Δημοκρατία 

Ο Σταύρος Παπασταύρου που -όπως έχει αποκαλύψει τόσο η στήλη Big Mouth όσο και τα «Παραπολιτικά»- αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της ιδέας να συμπεριληφθεί στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο ο Φρέντι Μπελέρης, τον οποίο άλλωστε γνωρίζει προσωπικά εδώ και 30 χρόνια, μίλησε με θερμά λόγια για τον εκπρόσωπο της ελληνικής μειονότητας σημειώνοντας:

«Ο πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή, είναι το μόνο κόμμα που θεσμικά, σωστά, μεθοδικά ανέδειξε την ευρωπαϊκή διάσταση του θέματος, σε αντίθεση με τη μυωπική και στενόμυαλη αντίδραση της αντιπολίτευσης. Πέρα, όμως, από την ευρωπαϊκή διάσταση, η οποία οδήγησε τον πρωθυπουργό να κάνει τη δήλωση ότι η στήριξη στον Φρέντι Μπελέρη είναι στήριξη στη Δημοκρατία, υπάρχει και κάτι πιο αρχέγονο σε σχέση με τον Φρέντι, το αίσθημα της αδικίας. Ξέρετε, δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα ισχυρότερο από αυτό που γεννά η αδικία. Πολλοί από εμάς την έχουμε βιώσει. Λίγοι όμως έχουν αδικηθεί όσο ο Φρέντι Μπελέρης. Αυτό το αίσθημα αδικίας πιστεύω ότι μας κάνει να συνδεόμαστε με αυτή την υποψηφιότητα».

Αντίστοιχα θερμά εκφράστηκε και για την Ελεονώρα Μελέτη: «Στο πρόσωπό σου, Ελεωνόρα, μία δυναμική, μορφωμένη γυναίκα, σκληρά εργαζόμενη, μία νέα μητέρα, με έντονη κοινωνική ευαισθησία. Χαρακτηριστικά που σπάνια συνδυάζονται στο ίδιο πρόσωπο. Γι’ αυτό η Ελεονώρα Μελέτη ξεχωρίζει».

"Πνίγηκε" στις αγκαλιές και τις selfies η Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη κυριολεκτικά πνίγηκε σε αγκαλιές και selfies από τους παρευρισκομένους, με το εγκώμιό της να πλέκει, πέρα από τον Σταύρο Παπασταύρου, και ο υφυπουργός Υγείας της κυβέρνησης, κ. Θεμιστοκλέους, ο οποίος τόνισε ότι «είναι η Ελεονώρα Μελέτη μια καλή υποψήφια; Σίγουρα είναι γιατί κομίζει στη Νέα Δημοκρατία το κοινωνικό αισθητήριο και την ενσυναίσθηση που όλα τα κόμματα πρέπει να διαθέτουν. Γι’ αυτό σας καλώ να τη στηρίξετε και να τηνστείλετε στην Ευρωβουλή».

Έτσι, συμπληρώνεται για την Ελεονώρα μία εβδομάδα καυτής προεκλογικής δράσης, όπου βρέθηκε με τη σειρά σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο για την παρουσίαση του 2ου βιβλίου της, δίνοντας παράλληλα αγώνα για την υποψηφιότητά της. Όχι και άσχημα...

eleonora_meleti_6_6_2024_1_
eleonora_meleti_6_6_2024_2__final
eleonora_meleti_6_6_2024_3__final
eleonora_meleti_6_6_2024_4__final

Ποιοι αιρετοί άρχοντες έδωσαν το "παρών" στην εκδήλωση του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη - Κομβική η παρουσία Πτωχού


Στην εκδήλωση του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος, ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, ο δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, και ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Αξίζει ξεχωριστής μνείας, δε, η παρουσία στη Γλυφάδα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε αναφέρει έγκαιρα η στήλη Big Mouth, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει μήνυμα συστράτευσης και ενότητας, εκτός από την αυτονόητη στήριξη στον Μπελέρη.