Παρά τα όσα θρυλούνταν τις τελευταίες μέρες, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει το «παρών» στην τελευταία προεκλογική ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Σύνταγμα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Η παρουσία του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του διαδόχου του εκπέμπει έναν ξεχωριστό συμβολισμό και δίνει μήνυμα συστράτευσης τρεις μόλις μέρες προ των ευρωεκλογών. Μάλιστα, όπως φαίνεται, έχει υπάρξει και σχετική συνεννόηση μεταξύ του νυν και του πρώην.

Πάντως, το σενάριο που θέλει τον Κασσελάκη να φωνάζει στο βήμα τον Τσίπρα, δεν πρέπει να θεωρείται… απατηλό.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Από μια καλή πηγή, από αυτές τις πολυζουζουνεμένες της πιάτσας, πληροφορήθηκα ότι παρά τα όσα θρυλούνταν τις τελευταίες μέρες, σήμερα ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δώσει το «παρών» στην τελευταία προεκλογική ομιλία του διαδόχου του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα. Όπως και να το κάνουμε, η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού εκπέμπει έναν ξεχωριστό συμβολισμό και δίνει μήνυμα συστράτευσης τρεις μόλις μέρες προ των εκλογών. Μάλιστα, εξ όσων αντιλαμβάνομαι, έχει υπάρξει και σχετική συνεννόηση μεταξύ του νυν και του πρώην. Τώρα, αν μου ζητάτε να εκτιμήσω αν ο πρόεδρος Στέφανος θα φωνάξει στο βήμα τον πρόεδρο Αλέξη, θα στοιχημάτιζα προς το… ναι.