Βαθύ μυστήριο καλύπτει τη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη στα περίχωρα της Νέας Υόρκης, που όπως μάθαμε από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα είναι υποθηκευμένη.

Σήμερα η πολυδιαφημισμένη βίλα μισθώνεται από την Airbnb μέσω της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Red Cottage με τιμή 1.045 δολάρια την ημέρα. Η Red Cottage εμφανίζεται ως Host (κάτοχος της βίλας), με επιπλέον κάτοχο (Co-Host) τον Τάιλερ.

Όπως έψαξε και έμαθε η στήλη Big Mouth του powergame.gr, η βίλα είχε τον Μάιο του 2023 μεταβιβαστεί σε μια εταιρεία ονόματι Whimsy Woods LLC, η οποία είχε την ίδια διεύθυνση με την Osios, που εμφανίζεται στα περιουσιακά στοιχεία που παρουσίασε προ ημερών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιούλιο του 2023, όμως, η Whimsy Woods LLC παύει να είναι ιδιοκτήτρια της βίλας και ξαναεμφανίζεται ως ιδιοκτήτης ο Στέφανος Κασσελάκης.

vila_kasselaki


Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Βαθύ μυστήριο καλύπτει επίσης τη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη στα περίχωρα της Νέας Υόρκης, που μάθαμε από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα πως είναι υποθηκευμένη. Σήμερα η πολυδιαφημισμένη βίλα μισθώνεται μέσω του Airbnb μέσω της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Red Cottage με τιμή 1.045 δολάρια την ημέρα. Η Red Cottage εμφανίζεται ως Host (κάτοχος της βίλας), με επιπλέον κάτοχο (Co-Host) ποιον άλλον; Τον Τάιλερ. Ένα ψάξιμο στα αρχεία έδειξε, πάντως, πως η βίλα είχε τον Μάιο του 2023 μεταβιβαστεί (με επιφύλαξη το γράφω, γιατί έχει χαθεί η μπάλα!) σε μια εταιρεία ονόματι Whimsy Woods LLC, η οποία είχε την ίδια διεύθυνση με την Osios, που εμφανίζεται στα περιουσιακά στοιχεία που παρουσίασε προ ημερών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Ιούλιο του 2023, όμως, η Whimsy Woods LLC παύει να είναι ιδιοκτήτρια της βίλας και ξαναεμφανίζεται ως ιδιοκτήτης ο Στέφανος Κασσελάκης. Όπως και να το κάνεις, το Excelόφυλλο που μοίρασε ο πρόεδρος ως Πόθεν Έσχες δεν βοηθάει να μάθουμε περισσότερα για τη βίλα που πηγαινοέρχεται!