Πρώτο θέμα στη Μεσσηνία έγιναν τα όσα έγραφε η στήλη Big Mouth του powergame.gr στις αρχές της εβδομάδας σε σχέση με τη φημολογούμενη στήριξη που φαίνεται να παρέχει ο Αντώνης Σαμαράς στον Ανδρέα Λοβέρδο και τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη, που κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νίκη.

Διαβάστε εδώ: Σαμαράς: Η στάση των πολιτικών του φίλων απέναντι στους ''Δημοκράτες'' και η εμπιστοσύνη του στις... σεισμολογικές αναλύσεις του Τσελέντη

Η τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» σε δύο συνεχόμενες μέρες προτάσσει ως πρώτο θέμα την «ανταρσία» του πρώην πρωθυπουργού. Μάλιστα, στο χτεσινό πρωτοσέλιδο επισημαίνει τον εύσημο τρόπο που βρήκε ο Μάκης Βορίδης για να δικαιολογήσει την απουσία Σαμαρά από την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην Καλαμάτα. Ουσιαστικά ο υπουργός Επικρατείας φάνηκε να είπε ότι αν και απουσίασε ο Μεσσήνιος πολιτικός, ήταν παρών δι’ αντιπροσώπων.

efimerida_eleutheria

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Πρώτο θέμα στην «έδρα» του προέδρου Σαμαρά έγιναν τα όσα σας έγραφα στις αρχές της εβδομάδας σε σχέση με τη φημολογούμενη στήριξη που φαίνεται να παρέχει στον Ανδρέα Λοβέρδο και τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη, που κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νίκη. Η τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σε δύο συνεχόμενες μέρες προτάσσει ως πρώτο θέμα την «ανταρσία» του πρώην πρωθυπουργού. Μάλιστα, στο χτεσινό πρωτοσέλιδο επισημαίνει τον εύσημο τρόπο που βρήκε ο υπουργός Βορίδης για να δικαιολογήσει την απουσία Σαμαρά από την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ στην Καλαμάτα. Αν κατάλαβα καλά, ο έμπειρος (πλέον) πολιτικός είπε ότι αν και απουσίασε ο πρόεδρος της καρδιάς μας, ήταν παρών δι’ αντιπροσώπων. Ε, από τη στιγμή που τον εκπροσωπούν οι ψηφοφόροι του, έχει ελάχιστη σημασία αν ξαναπάει ο ίδιος σε κομματική εκδήλωση. Κάτι σαν να λέμε ότι τον έχουν ξεγραμμένο. Σε κάθε περίπτωση, θα περιμένω με αγωνία το αποτέλεσμα σε τοπικό επίπεδο, για να δω αν και κατά πόσον θα επιβεβαιωθούν αυτοί οι άθλιοι που αφήνουν να διαρρέει ότι ο Σαμαράς λοξοκοιτάζει προς Νίκη και Λοβέρδο.