Αφού παρακολούθησαν μαζί την κεντρική προεκλογική ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς με τον καλό του φίλο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, κανόνισαν να τα πουν κάπου πιο χαλαρά, όχι όμως σε κάποιο γραφείο ή αίθουσα εκδηλώσεων.

Έτσι, άναυδοι οι πολίτες των Νέων Μουδανιών τους αντίκρισαν το απόγευμα της Πέμπτης να περπατούν χαλαροί στους δρόμους της παραλιακής πόλης και να κουβεντιάζουν για το έργο που επιτελούν στις περιοχές ευθύνης τους, για τα διακυβεύματα της κάλπης και βέβαια για την συστράτευσή τους στον αγώνα που δίνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει των ευρωεκλογών.

Οι Περιφερειάρχες σταμάτησαν αρκετές φορές προκειμένου να μιλήσουν με κατοίκους της περιοχής, σχολίασαν τις πολιτικές εξελίξεις και βέβαια δεν χάλασαν το χατίρι σε όσους ζήτησαν να βγάλουν μια selfie μαζί τους.

Δείτε φωτογραφίες:

xardalias-tzitzikostas-nea-moudania__3_
xardalias-tzitzikostas-nea-moudania__1_
xardalias-tzitzikostas-nea-moudania__2_


Ο Δήμος είναι σε καλά χέρια

Ο Περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στα έργα που εκτελεί η Περιφέρεια στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, αλλά και στα γεγονότα του 2019 όταν η φονική θεομηνία του καλοκαιριού έπληξε ανεπανόρθωτα το νομό. 

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης, χωρίς την τότε πολύτιμη βοήθεια του Ν. Χαρδαλιά, ως Υπουργού Πολιτικής Προστασίας, ο νομός θα είχε «χάσει» την τουριστική περίοδο εκείνης της χρονιάς. Ο κ. Τζιτζικώστας δεν παρέλειψε να επαινέσει το έργο του δημάρχου Ν. Προποντίδας Μανώλη Καρρά, με τον οποίον, όπως είπε, ο δήμος είναι σε καλά χέρια.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ