Στο χειρουργείο οδήγησε τον Γιάννη Μπρατάκο μια άτυχη στιγμή σ’ ένα κινέζικο εστιατόριο προ ημερών. Αν και επρόκειτο για μια επέμβαση ρουτίνας, κάτι δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί του «401» να αναγκαστούν την Τετάρτη να κάνουν μια διορθωτική επέμβαση στον επί χρόνια στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Μπρατάκος κρίθηκε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ, από την οποία, αν όλα πάνε καλά, θα εξέλθει το αργότερο μέχρι αύριο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του πρώην κυβερνητικού στελέχους βρίσκεται η σύζυγός του, υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη. Όπως αποκαλύπτει η στήλη, στο «401» βρέθηκε για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Μπρατάκου ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ενώ, υπήρξε και το ενδιαφέρον του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Μια άτυχη στιγμή σ’ ένα κινέζικο εστιατόριο οδήγησε τον πρώην υπουργό Γιάννη Μπρατάκο να χειρουργηθεί προ ημερών στο «401». Αν και επρόκειτο για μια επέμβαση ρουτίνας, κάτι δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα οι θεράποντες ιατροί να αναγκαστούν (προχθές) να κάνουν μια διορθωτική επέμβαση στον επί χρόνια στενό συνεργάτη του προέδρου Μητσοτάκη. Με βάση τα όσα κατάφερα να μάθω για προληπτικούς και μόνο λόγους, κρίθηκε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ, από την οποία, αν όλα πάνε (που θα πάνε) καλά, θα εξέλθει το αργότερο μέχρι αύριο. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του πρώην κυβερνητικού στελέχους βρίσκεται η σύζυγός του, υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη. Για την ιστορία και μόνο, να σας πω ότι στο «401» βρέθηκε για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Μπρατάκου ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ενώ, αν και δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του, ζωηρό (όπως μαθαίνω) υπήρξε και το ενδιαφέρον του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.