Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Παρασκευή 7/06, η μεγαλύτερη κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία Μητσοτάκη, με τη μητέρα της, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, να της εύχεται «χρόνια πολλά», με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

*Διαβάστε εδώ: Τα "χρόνια πολλά" του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κόρη του, Σοφία, για τα γενέθλιά της - Η οικογενειακή παράδοση των προβλέψεων στις εκλογές

«Σ’ αγαπώ πολύ πολύ! Είμαι η πιο υπερήφανη μαμά!», αναφέρει στην ανάρτησή της η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.


Η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Χρόνια πολλά Φως της ζωής μου!
Σ’ αγαπώ πολύ πολύ!
Είμαι η πιο υπερήφανη μαμά!
#happybirthday #loveyou

Οι ευχές του πρωθυπουργού στην κόρη του

Χρόνια πολλά στη μεγάλη κόρη του, Σοφία Μητσοτάκη, για τα γενέθλιά της ευχήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο για τις ευχές τους, της ευχήθηκε με τη σειρά του ζωντανά χρόνια πολλά.

Όπως είπε, δεν θα το γιορτάσουν οικογενειακά, καθώς η κόρη του, Σοφία, είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και εργάζεται.

Έτσι της είπε από τον αέρα της εκπομπής: «Σοφάκι, χρόνια πολλά, να τα εκατοστίσεις», σχολιάζοντας πως δεν μπορεί να τον έβλεπε αυτή την ώρα γιατί θα κοιμόταν λόγω της διαφοράς ώρας.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1tngj8bxutt)